Fearless|BRAVE GIRLS 討論區|21|期待下次CB

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
真係黑人問號
走去搞nft 加密貨幣 應該蝕到仆街

講真啦...
完約早d解放四人仲好啦
就算續約你地覺得以Brave能力可以搞到咩出樣?
如果仲留呢個圈 咁希望佢哋簽到間好公司
水腫無咁勁

我估未必四人都有著落
甚至我唔覺得四人全部本人都仲想繼續,起碼唔會係全職歌手(MY以外)

我成日諗會唔會好多野要解約後先可以正式做,例如Eunji自己個牌子嗰堆野
假設真係散band

Eunji似係做生意嗰類人
龜就應該向綜藝mc發展
Yuna同MY就繼續搞音樂
應該得MY一個可以真係全面音樂,而且純以人聲方面佢似乎人脈未必夠;逆行後我本身估佢會起碼有少少OST或者唱live系列嘅gag,不過唔知係Brave廢定係真係無人有興趣搵佢夾,始終都無點發生過... 相比之下第二三代女團主唱通常解散前已經儲低十幾廿隻OST響CV... 呢方面MY其實輸蝕

至於Yuna,佢可能會埋去佢friend度夾(Joha)
唉好心酸 佢哋個故仔同經歷真係好勵志
陪咗我度過人生最低潮

咁難得見到咁好嘅機會白白浪費曬 好難想像冇咗佢哋會點
佢呢set野似直播setup
可能佢想搞吓打機直播,佢以前都叫打過吓機,Starcraft同FIFA嗰d
勇兄個腦唔知諗乜
我都奇怪MY無接到ost offer
已睇化
根本唔係人嘅問題而係能力
講真,望住其他團如GFriend同本月間公司有幾仆街,都真係嬲唔鳩落Brave
咩野NFT嗰d野好小事姐
而且CB/出碟唔係無,After We Ride同Thank You都係反應唔太好,而且BG佢地都認咗揀Thank You做主打係佢地意願
如果一定要搵野屌勇兄我都係嗰句,就係點解d歌無去唔番We Ride水平,明明係勇兄強項佢都交唔到貨
如果High Heels同YooHoo呢d歌當新歌出分分鐘會紅
除咗越嚟越索之外 憨呢下嘢真係冇變過
最愛洪恩智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞