Fearless|BRAVE GIRLS 討論區|21|期待下次CB

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
音樂表演版權係開放嘅只要表演場地比左演奏版稅就可以.團體名字好似之前有女團打過官司勝數!
好聽
我覺得佢己經無心經營!可能賣左比人算數 🤔
係至好 但佢想開新女團 又有隊男團喺手
佢仲有資金開到新女團先算啦!
可以嘅話當然最好
其實無論brave girls又好 brave woman都好
以後都會繼續一路支持佢哋
我淨係想繼續見到佢哋四個同台表演
等多啲人鍾意同支持佢哋 將勇女精神傳開去帶俾更多人力量
咁當然搵多啲錢就更好啦
佢哋無論live唱跳都咁有水準 啲歌又真係好好聽
韓文唔識睇有冇人知佢講乜
今日成個人都好緊張 好想知有咩最新消息
我估會似EXID個玩法
團員各自有事業,但唔解散只約舊公司(Banana),團名保留去到兩年左右先CB一次
EXID啱啱嗰個CB雖然無打歌但用網路宣傳,同埋有live gag咁樣,唔係話大荼飯但仲可以一團整體咁出現而歌舞都仲係得

不過BG個case唔同,音樂嗰part係由勇狗話晒事,四人就算有input都唔可以突然走出嚟自創
所以如果BG要繼續以女團形式出歌,係要搵新公司去簽
但以佢地年齡同埋意向我諗會好難
CLS,最後一隻歌,連個MV都無,求其用張圖就算,有無咁草草了事啊
印象中好多霉團下場都係咁
臨收皮前去錄音室錄甚至求其由之前無出嘅歌度執隻出
但明明係PAK女團點會搞到霉團咁樣完...
勇狗吃屎啦屌
影下佢地錄音時個樣再配番隻歌都好啊,而家搞到好似粉絲自己做D認聲片咁。。
唔同地方放唔同版本

間公司亂到呢
人地要擺去公司channel,等人覺得公司好溫情,有整散水片架
散水片先黎賣溫情
感謝各位回覆
情緒仲未平復 真係好唔捨得佢哋
這麼快就要解散?
上年佢應該蝕到hi hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞