[7月新番]歡迎來到實力至上主義的教室 集中討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
惠啲戲份

堀北成個性格變左先勁

agger堀北未經過3,4,5卷前根本就係一個單機撚
我係唔係睇錯小說定睇錯動畫....

咩戲都塞比堀北改咁多真係好撚嘢
無人島又唔知會改成點
惠啲戲份

堀北成個性格變左先勁

agger堀北未經過3,4,5卷前根本就係一個單機撚

上跳台講野個度又唔知做乜
仲要自帶喇叭
今集做咩撚野
屌你老味比撚番d劇情惠得唔得呀
得12集比佢整左一集福利回
前面一二卷都3集一卷
如果因為呢集搞到後面三或者四卷其中一卷只可以做2集的話
呢套野一定fail
真心唔明係第7集出4.5卷係咩諗法
唯一的解釋係想用之後5集整第三卷
如果唔係我一定black list 岸誠二同橋本
實在太on9
上一卷刪左勁多一之瀨的劇情我都唔係好接受到
睇完呢集真係咩女角的情節都比曬堀北
其他就負責賣肉...
前面一二卷都3集一卷
呢套野一定fail
實在太on9
其他就負責賣肉...

明明跟番原本流程做已經好好睇
強行加咁多戲份比堀北真係。。。
前面一二卷都3集一卷
呢套野一定fail
實在太on9
其他就負責賣肉...

明明跟番原本流程做已經好好睇
強行加咁多戲份比堀北真係。。。

我要睇一之瀨啊
暫時改得最好係櫛田黑化果段,之後其他既改動都越黎越差。。
根據之前3集做1卷黎睇 , 而家得番5集
唔係想將第3 or第4比較好睇既2卷入面其中一卷用2集做掛?
定係想直接skip一卷,之後5集用哂黎做第3卷?

今集本身係惠果段我覺得其實對惠同男主既關係升温幾重要,屌直接去無人島咪算。。
改到咁 都唔知做咩鳩
twitter都屌哂鬼, 個個都話本身想睇惠既戲份,點解要比堀北搶走埋
今集真係對成套動畫大扣分。。
女主咁柒
惠bb好慘
同埋想問下惠係咪冧路哥
twitter都屌哂鬼, 個個都話本身想睇惠既戲份,點解要比堀北搶走埋

今集惠有乜野戲份? 小說黨可唔可以補完一下

今集惠有乜野戲份? 小說黨可唔可以補完一下

依集內容本身係第4.5卷,惠既戲份牽連到好多第4卷既野,要透就等於透哂成本
最重要係動畫改到計鈴音性格都變埋依個先最大問題
其實係根本冇打算出第二季
所以比哂啲集數去做無人島考試
順手收埋尾當完咗動畫版
其實今集幾失望
全部都亂咁改
仲要係改到奇奇怪怪
啲角色無端端大曬冷
算啦 大家都係等小說啦
順手收埋尾當完咗動畫版
其實今集幾失望
全部都亂咁改
仲要係改到奇奇怪怪
啲角色無端端大曬冷
算啦 大家都係等小說啦

唔怪得一開始宣傳圖冇惠
順手收埋尾當完咗動畫版
其實今集幾失望
全部都亂咁改
仲要係改到奇奇怪怪
啲角色無端端大曬冷
算啦 大家都係等小說啦

都幾明顯下 本身班人數一定係雙數
而家變左25人 擺明唔做第4卷
岸誠二食撚屎
今集賣肉
冇睇小說
但今集完全唔知想點.係B班D 女都幾正

咁改法C班個藍毛女仲有冇得出場?
仲難服侍過班月廚
暫時改得最好係櫛田黑化果段,之後其他既改動都越黎越差。。
根據之前3集做1卷黎睇 , 而家得番5集
唔係想將第3 or第4比較好睇既2卷入面其中一卷用2集做掛?
定係想直接skip一卷,之後5集用哂黎做第3卷?

今集本身係惠果段我覺得其實對惠同男主既關係升温幾重要,屌直接去無人島咪算。。

應該係只到3卷了
其實都合理
4卷/5卷尾都唔太適合做完結位
3卷完個位就幾好
而且3卷個架構比較適合做得深入啲
發揮得好可以好正
今集個feel好笨測
改得好撚差
改得好撚差

話唔定下集飛去運動會
堀北走出黎話佢都係白宮走出黎
話識左男豬好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞