[7月新番]歡迎來到實力至上主義的教室 集中討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
啲相邊個幫佢影

腳架
今集一開始個痴漢店員好笑
之後D寫真
好過個個假人同垃圾女主?
之後第二正就係東山
最後個度好撚GAY
睇撚到個書記樣都變埋

壁咚
啲相邊個幫佢影

腳架

唔係全部都係學校影,應該有d係之前影落

睇黎你好享受

睇黎你好享受

動畫畫得玲音靚咁多嘅

今集好睇

睇黎你好享受

動畫畫得玲音靚咁多嘅

今集好睇

依張根本係比人後入

睇黎你好享受

動畫畫得玲音靚咁多嘅

今集好睇

依張根本係比人後入

agger
如果動畫畫成咁就正
點解條女單獨入人地間房人地都大方接受
條女會認為屈男主揸波會入到數
佐倉好正
佢果張教學樓自拍相笑左
好似見人打交去特登影張花生自拍相咁
正常影自拍相都係睇到個背景靚先會去影, 果度幾個人企響度都自拍有d怪
如果係影自拍相但係個角落頭影到/有鏡反射見到都正常d
lm等佐倉本子
漫畫好唔想睇? 想追但又有人話唔似原著
漫畫好唔好睇? 想追但又有人話唔似原著
其實呢套d女除左櫛田我全部都覺得好正

全部女都正
畫得好靚
漫畫好唔好睇? 想追但又有人話唔似原著

唔好睇
佢果張教學樓自拍相笑左
正常影自拍相都係睇到個背景靚先會去影, 果度幾個人企響度都自拍有d怪

又唔係既,有時d女自拍一次影好多張可能影影下先入鏡呢
佢果張教學樓自拍相笑左

你當佢影影下相突然有四條麻甩仔衝出黎攝鏡應該會自然啲

長谷部
明明依間學校唔俾同外界有任何接觸
咁佐倉點UPLOAD上BLOG?
如果係只有校內學生用嘅BLOG會唔會就咁帶副平光眼鏡就冇人認得
如果係只有校內學生用嘅BLOG會唔會就咁帶副平光眼鏡就冇人認得

小說話佢入左依間學校之後有寫blog, 但係冇回覆過留言
應該係怕比學校查到會有懲罰
第2點好似有講過佐倉唔算係果d好出名既偶像, 有5000人follow twitter偶像黎講算小
例如櫛田同一之瀨等人咁,根本就唔識佢
入黎就係想睇MAO

小說話佢入左依間學校之後有寫blog, 但係冇回覆過留言
應該係怕比學校查到會有懲罰
第2點好似有講過佐倉唔算係果d好出名既偶像, 有5000人follow twitter偶像黎講算小
例如櫛田同一之瀨等人咁,根本就唔識佢

小說應該係話佢國中做過一陣平面偶像
因為太怕同人溝通做唔到工作 所以先冇做偶像轉做BLOGGER喎

不過唔出名可能係冇人認得佢嘅主因
但係以之後A班葛城想寄D野俾個妹都咁難依點黎睇
我唔覺得學校會俾佐倉update公開嘅BLOG
我覺得係bug多D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞