[7月新番]歡迎來到實力至上主義的教室 集中討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我都鍾意櫛田
又大波又可愛又受人歡迎
又識得隱藏真實既一面
同埋可能只係因為妒忌佢同男主既關係先踢欄杆

利申淨係有睇動畫

好聽啲叫識讀空氣/察言觀色
難聽啲叫虛偽
套用櫛田呢個角色完全係後者
勸喻唔好入錯股
要抽手就快

即櫛田唔係好人

就由老夫我黎調教

我鍾意睇男主調教到佢聽聽話話 小鳥依人
Btw應該唔會有 單純FF下
但佢個日去男主間房 好似有私情咁

本子
呢集究竟做黎為乜 幫女主加戲
睇完第五卷真係好燃好激動
不論係路哥單挑會長甚至有一刻贏過會長
抑或是反將龍園一軍
甚至到最後"憑你能夠埋葬我?"呢句
真係睇到我射出血
btw有冇人同我一樣好撚想櫛田去死
死臭雞玩25阻撚住路哥發威

btw真心推薦大家睇小說
好撚精彩

同意佢快啲去死

成也櫛田 敗也櫛田
綾小路都有講過 櫛田係升上A班關鍵黎
要靠櫛田去團結自己班嘅力量

所以路哥應該唔會咁易放棄櫛田
我堅想睇佢點樣收呢隻棋
睇完第五卷真係好燃好激動
不論係路哥單挑會長甚至有一刻贏過會長
抑或是反將龍園一軍
甚至到最後"憑你能夠埋葬我?"呢句
真係睇到我射出血
btw有冇人同我一樣好撚想櫛田去死
死臭雞玩25阻撚住路哥發威

btw真心推薦大家睇小說
好撚精彩

同意佢快啲去死

成也櫛田 敗也櫛田
綾小路都有講過 櫛田係升上A班關鍵黎
要靠櫛田去團結自己班嘅力量

所以路哥應該唔會咁易放棄櫛田
我堅想睇佢點樣收呢隻棋

個人偏向踢走呢隻臭G
明明經歷完初中果段黑歷史,明知得到高人氣自然就會形成巨大壓力,最後抵受唔住踢爆所有朋友啲秘密
即使係咁上到呢間高中仍然打算照舊收集人氣,但亦睇得出佢都係一樣負擔唔到果種重壓而出現洩憤行為
照隻臭G所講為左所謂既自我滿足而不惜受苦都要做到咁,證明係一條癡線佬
對人無害既癡線佬仲可以放任不管
但對人有害既癡線佬真係要諗計封住佢行動
不過當然呢套類型係校園成長,我都抱小小期望睇下路哥點樣收呢隻棋
不過解決內訌真係要快,今次唔同第一卷笨蛋三人組,始終櫛田太有人氣,容易取得背叛既手法同途徑傷害己方形勢,係隨時都會被背叛既情況下真係好難有所行動
而且係我眼中我覺得家陣真係十足十四國混戰
A班坂柳 ,B班超人團結+一之瀨不明高點數 , C班龍園
班班都唔睇得小,要團結就快

咩事,製作組一直幫鈴音加戲份, 前幾集都係幫鈴音改到佢醒左好多。。。
本身係審判果集唔係男主提佢,本身鈴音想接受c班個折中方案
上集樓梯果度對質本身係一之瀨做
都算啦最接收唔到係,今集提早左4.5 卷個劇情搶撚左惠果part
製作組擺明鈴音黨
本身鈴音係小說係第6集之前基本上係柒多個威
鈴音係正既
呢種性格好得意
而家嚴重懷疑會唔會做第4卷

咩事,製作組一直幫鈴音加戲份, 前幾集都係幫鈴音改到佢醒左好多。。。
本身係審判果集唔係男主提佢,本身鈴音想接受c班個折中方案
上集樓梯果度對質本身係一之瀨做
都算啦最接收唔到係,今集提早左4.5 卷個劇情搶撚左惠果part
製作組擺明鈴音黨
本身鈴音係小說係第6集之前基本上係柒多個威

屌唔撚係啊
未睇今集望完你依句已經唔想睇
改到堀北醒目左都算,搶戲份真係不了
今集好on9
而家嚴重懷疑會唔會做第4卷

應該做三卷算數 亂9咁改
SD CARD當佢係無人島前 當佢理由講得通
之後無啦啦推落水個PART又改埋比堀北
理由又冇 無啦啦貪得意走去推咁弱智?
仲有堀北明明就係單機撚黎完全唔識同人合作
而家見到張相變到咁撚FD真係冇眼睇
D關係變撚哂 之後佢咪要乜都改撚哂
好好睇
仲有今集做黎完全冇意思 為左賣肉
做無人島肯定吸引過做泳池啦
唔睇啦垃撚圾 去最尾個集睇下主角自白個PART算
我都覺比起之前最新個集好似唔知講緊咩咁
今集好明顯係中途休息
大家咁認真做乜
仲有今集做黎完全冇意思 為左賣肉
做無人島肯定吸引過做泳池啦
唔睇啦垃撚圾 去最尾個集睇下主角自白個PART算

呢集好明顯係過渡啦
坂柳真係好正 講野個嘴戚下戚下
串得黎又溫柔
不過第一女主角始終都係佢
D女畫得好正
佐倉潑完路哥水淆哂底個樣
好想睇新一本小說 幾時出
惠啲戲份
惠啲戲份

堀北成個性格變左先勁
還我一之瀨同綾小路嘅潑水戲啊
我係唔係睇錯小說定睇錯動畫....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞