[7月新番]歡迎來到實力至上主義的教室 集中討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我仲記得第一卷有講過歷史上有三年生前輩因為靠大規模詐騙呃左成1200萬但最後被學校查到踢埋校
之後嚴禁所有不正當途徑獲得點數
我相信一之瀨唔係雞
希望

援交有好多種既,唔一定去到性方面
例如睇次戲2萬點

拖手5萬
抱一下10萬

幾日就有幾百萬

可能學校覺得係正當呢
最撚正係佢

我都覺 坂柳真係好正
比我排 堀北>一之瀨>坂柳>佐倉>其他乜都無所謂

唯一貧乳

麻麻, 拐杖少女呢個設定真係搞唔掂

依個表情好正
最撚正係佢

我都覺 坂柳真係好正

唯一貧乳

依個表情好正

呢個拐杖少女 佢把聲好撚正wor
有種小惡魔又陰陰濕濕咁
動畫黨想問佐倉被攻略完之後仲有冇戲份?

好少戲份

第二卷之後嘅戲份
堀北>櫛田>一之瀨>佐倉

正呀....講返多D堀北..........

但 櫛田

佐倉戲份先多,每本都會無啦啦有佢戲份

完左第二卷仲邊有咁多呀
第三卷間中同佐倉一齊行 係多啲啲嘅
第四卷綾小路同一之瀨一組
第五卷基本上兩個戲份差唔多
第六卷一之瀨有信箱事件 又同堀北佢地溫書
係最後作者先寫返下佐倉出場 對綾小路感情
但點睇都好 第二卷完左之後 佐倉戲份係少左好多

就係明明冇咩重要事件又唔係話落咩伏筆,但係佐倉就老是常出現

路哥講過佐倉似以前既佢 唔知關唔關事
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

呢本書好似無完美既人
最撚正係佢

我都覺 坂柳真係好正

唯一貧乳

依個表情好正

有種小惡魔又陰陰濕濕咁

好似虛構推理女豬
最撚正係佢

我都覺 坂柳真係好正

唯一貧乳

依個表情好正

有種小惡魔又陰陰濕濕咁

好似虛構推理女豬

拐杖易出本子
最撚正係佢

我都覺 坂柳真係好正

唯一貧乳

依個表情好正

有種小惡魔又陰陰濕濕咁

好似虛構推理女豬

拐杖易出本子

世事都被你看透了
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我仲記得第一卷有講過歷史上有三年生前輩因為靠大規模詐騙呃左成1200萬但最後被學校查到踢埋校
我相信一之瀨唔係雞
希望

援交有好多種既,唔一定去到性方面
例如睇次戲2萬點

拖手5萬
抱一下10萬

幾日就有幾百萬

可能學校覺得係正當呢

無性交易當然正當la
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

不被發現就冇事,潛台語黎
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

我都係咁諗 查唔到話之你殺人都得啦
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

其實用點換籃球佬唔踢出校算唔算係不正當
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

唔算,因為規則無話唔得
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

唔算,因為規則無話唔得

規則就係唔犯法嘅前提下
點數做乜都得
雖然我覺得學校連監視器都有得賣好過份

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

唔算,因為規則無話唔得

規則就係唔犯法嘅前提下
點數做乜都得

可能有d學生會買黎裝係門口嚇下人呢

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

唔算,因為規則無話唔得

規則就係唔犯法嘅前提下
點數做乜都得

小說有講 監視器其實係電腦網絡cam黎
仲有個自稱博士 既同學幫主角揾返黎,動畫好似冇提過

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

唔算,因為規則無話唔得

規則就係唔犯法嘅前提下
點數做乜都得

小說有講 監視器其實係電腦網絡cam黎

根本係係普通ip cam
邊度有得睇小說
我求下作者唔好黑一之瀨
呢個角色真係好完美
要黑就繼續黑櫛田好啦

3萬蚊過夜

抵啦

我相信一之瀨唔係雞
希望

唔算,因為規則無話唔得

規則就係唔犯法嘅前提下
點數做乜都得

唔犯法其一 學校規定左唔比既野都唔得
補完6集動畫,男主角係咪d咩科學實驗中出黎既產物?

總之過完實驗仲有命既,就係天才中既天才
補完6集動畫,男主角係咪d咩科學實驗中出黎既產物?

總之過完實驗仲有命既,就係天才中既天才

小說都仲未講到 無人知住
第六集最後綾小路細蚊仔個幕小說都無
學校有冇安全套賣
學校有冇安全套賣

實有 啲老師無性需求嘅咩
茶柱老師
屌 我要大腿呀 幾時有得食呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞