[7月新番]歡迎來到實力至上主義的教室 集中討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有無人睇左小說4.5卷,對主線劇情有無補充?之前一次過睇1-6個時心急跳過左

基本上無 4.5卷只不過講暑假嘅日常
同埋解釋返佢地啲關係咁解
襯依家未出第七卷 睇返都無壞嘅

thanks

btw我覺得平田會係最黑個個,朋友自殺唔會令佢去D班,學生報告都無講清楚,而且無人同佢同一間初中呢點好可疑

一之瀨先係最黑
援交妹
留個名先
老師收埋男主 然後鈴音問點解分到d班個part直頭冇左喎

個Part變左由鈴音個阿哥講囉
佢咪講左今年有條撚樣全部考試都50分
鈴音咪同綾小路講佢唔應該係D班
而綾小路就話比佢聽點解佢會係D班囉
動畫唔夠時間無左呢Part嫁啦應該
幾時出第七卷
有冇人劇透下點解個大波妹趺落D班

桔梗?

桔梗?

桔梗?

中學果陣因為大單野缺席好耐
成績又唔係最上品果隻
有無人睇左小說4.5卷,對主線劇情有無補充?之前一次過睇1-6個時心急跳過左

thanks

btw我覺得平田會係最黑個個,朋友自殺唔會令佢去D班,學生報告都無講清楚,而且無人同佢同一間初中呢點好可疑

一之瀨先係最黑
援交妹

下認真咩
第幾卷講

桔梗?

成績又唔係最上品果隻

件大單野仲要因佢而起
第六卷有講 要透埋落去?

thanks

一之瀨先係最黑
援交妹

下認真咩
第幾卷講

我都想知
其實無左個咩內容呢

無左好多野 睇下漫畫就知

桔梗?

成績又唔係最上品果隻

件大單野仲要因佢而起

透埋啦
話呢套好睇個D究竟係咩心態

桔梗?

成績又唔係最上品果隻

件大單野仲要因佢而起

透埋啦

↓↓↓↓以下藍字劇透↓↓↓↓

桔梗其實佢一直都希望可以受到大家嘅注目
但係佢有自知之明 運動 成績 各方面都係好普通
咁佢就一直好渴望受到大家關注
因為咁樣嘅話佢就知道自己嘅價值有幾高
但佢知道無論佢點努力 學習 運動 都拎唔到第一
咁所以佢就諗到一個方法 就係做啲人地做唔到嘅事
佢發現自己可以比其他人更加溫柔待人更加親近人
就係因為咁 佢成為受歡迎嘅人 不論男女都鍾意佢
但係正因為佢成日都要扮溫柔形象
所以搞到佢堆積好多好多壓力
因此佢搵到釋放壓力嘅地方就係Blog
咁佢係個Blog到就寫返佢自己真實嘅一面
但唔好彩咁比啲同班同學發現到佢呢個Blog
因為佢係個Blog到寫左 「被表白 好嘔心 佢不如死左去算」
最終佢真實嘅一面比同班同學擴散開去
桔梗個陣已經比30個同學排斥
因此佢就爆響口 將全班每一個人嘅秘密都講出黎
邊個憎邊個 邊個鍾意邊個⋯⋯講哂出黎
由於佢暴露哂全班所有人嘅隱情
令到成班都無法正常咁上堂(成班全部人都無返學)

呢個就係佢初中做過嘅事 所以佢跌落D班

因為好睇嘅部份仲未出現
同埋動畫唔算做得好
司波八幡 遜炮雪乃 古惑結衣

thanks

一之瀨先係最黑
援交妹

下認真咩
第幾卷講

我都想知

東山配加上點數好多
之後有人話援交換番黎

thanks

一之瀨先係最黑
援交妹

下認真咩
第幾卷講

我都想知

東山配加上點數好多
之後有讀者ff話援交換番黎

因為好睇嘅部份仲未出現
同埋動畫唔算做得好

我覺得已經好過漫畫
漫畫屎一樣

桔梗?

成績又唔係最上品果隻

件大單野仲要因佢而起

透埋啦

成績唔關事, 主要係因為大單野

桔梗?

成績又唔係最上品果隻

件大單野仲要因佢而起

透埋啦

成績唔關事, 主要係因為大單野

透黎都無所謂, 動畫一定做唔到果度, 而我唔覺呢套輕改會出到第3季(無3季都去唔到果度)

thanks

一之瀨先係最黑
援交妹

下認真咩
第幾卷講

我都想知

東山配加上點數好多
之後有讀者ff話援交換番黎

明明結衣都無援交 不過真係佢點數真係多到離譜, 佢一個人分分鐘多過90%學生加埋

因為好睇嘅部份仲未出現
同埋動畫唔算做得好

最爆係無人島尾果度, 開始發現男主真實既性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞