[7月新番]歡迎來到實力至上主義的教室 集中討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
今集好正............

大家鐘意戴眼鏡多D...定唔戴眼鏡多D

both

女角黎講

佐倉>惠>一之瀬>女主>C班藍髮>長谷部>櫛田>A班白髮妹

櫛田掛最尾la其他我同意見

我覺得白髮妹柒D

櫛田>堀北>佐倉>會長跟班>一之瀨>a班妹>惠
動畫黨黎講,劇情去到呢度暫時唔太明點解惠咁受追捧,雖然未有戲

both

女角黎講

我覺得白髮妹柒D

動畫黨黎講,劇情去到呢度暫時唔太明點解惠咁受追捧,雖然未有戲

agger樓上
根本就係櫛田畫得最靚 身材最平衡
個眼神又夠殺又有眼影

both

女角黎講

我覺得白髮妹柒D

agger樓上
個眼神又夠殺又有眼影

其實有無人同我一樣欣賞動畫隻眼多過小說
動畫畫風真係好靚,如果跟得足原作畫風我可能無咁著迷

both

女角黎講

我覺得白髮妹柒D

agger樓上
個眼神又夠殺又有眼影

我就係覺得動畫畫得超靚
無論男女主 對眼都加左浸效果
同埋個色調睇得好舒服
幾乎所有女角同男主都好好睇
https://truth.bahamut.com.tw/s01/201707/bab134629b6edddc8deace01cc129013.JPG
呢個算唔算劇透

工具人

新一

屌一拳超人個個

both

女角黎講

我覺得白髮妹柒D

agger樓上
個眼神又夠殺又有眼影

我就係覺得動畫畫得超靚
無論男女主 對眼都加左浸效果
同埋個色調睇得好舒服
幾乎所有女角同男主都好好睇

無限軌道本身已經靚
動畫仲再要正D
條條女都係

both

女角黎講

佐倉>惠>一之瀬>女主>C班藍髮>櫛田>A班白髮妹

佐倉真係最正
老實,睇完小說都係完全接受唔到D解釋,
要佢地3個極度作賊心虛+輕度弱智先會信同比佢地兇到
單係呢D風頭火勢,D班一條女約佢地出黎
就即刻出黎,仲要呢3個一齊出,仲約返係事發地點,
唔係咁天真呀,都算
既然單野係龍園搞出黎,佢唔會MON住佢地3個咩

小說到依家我覺得最不能接受就係呢到

屌呢套野睇波睇女架啦
咁認真托

both

女角黎講

佐倉>惠>一之瀬>女主>C班藍髮>櫛田>A班白髮妹

佐倉真係最正

96F
https://truth.bahamut.com.tw/s01/201707/bab134629b6edddc8deace01cc129013.JPG
呢個算唔算劇透

工具人

新一

屌一拳超人個個

綾小路同惠個個
呢個算唔算劇透

工具人

新一

屌一拳超人個個

綾小路同惠個個

啲動漫梗唔係幾明
最多識堀北同櫛田嗰pair
動畫黨想問佐倉被攻略完之後仲有冇戲份?

好少戲份

第二卷之後嘅戲份
堀北>櫛田>一之瀨>佐倉

好少戲份

第二卷之後嘅戲份

正呀....講返多D堀北..........

但 櫛田
呢個算唔算劇透

工具人

新一

屌一拳超人個個

綾小路同惠個個

啲動漫梗唔係幾明

主客指咩?
呢個算唔算劇透

工具人

新一

屌一拳超人個個

綾小路同惠個個

啲動漫梗唔係幾明

主客指咩?

應該係主對客,有咩感覺。
綾小路為例,打橫望過去,佢覺得堀北係毛利小五郎,覺得紅髮佬單純係工具,拿黎打交
呢個算唔算劇透

工具人

新一

屌一拳超人個個

綾小路同惠個個

啲動漫梗唔係幾明

主客指咩?

應該係主對客,有咩感覺。
綾小路為例,打橫望過去,佢覺得堀北係毛利小五郎,覺得紅髮佬單純係工具,拿黎打交

桔梗同路哥看唔明
我覺得個藍球佬真係好煩 睇到炆 又成日搞事 不如比人踢走佢算喇 個運動會搞到突登幫佢洗白咁

利申 小說黨

要balance翻d角色類型掛
我覺得個藍球佬真係好煩 睇到炆 又成日搞事 不如比人踢走佢算喇 個運動會搞到突登幫佢洗白咁

利申 小說黨

運動員, 比賽向學生
運動接近全能
冇佢係度成班拎少好多分 (冇埋佢會比人屌打)

好少戲份

第二卷之後嘅戲份

正呀....講返多D堀北..........

但 櫛田

煩閪,無膽,bitch。

利申 小說黨

運動員, 比賽向學生
運動接近全能
冇佢係度成班拎少好多分 (冇埋佢會比人屌打)

藍球佬由正常mk變左單戀mk
其實無洗白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞