林超英:胡紅玉害死香港一代男仔!

299 回覆
1055 Like 25 Dislike
女性高層比例上少係因為有部份職業女性做到咁上下就唔做返去過少奶奶生活

返工呢家野無分男女
唔係個個都黎生
有人覺得夠洗就自然會提早退休享受人生
其實小六成績 女仔普通好過男仔已經算係一種「證實」啦?
東亞人條J咁短
鬼妹邊會睬你
一係啲les見你白白淨又J短當你女人咁磨豆腐
「證實」係可以好學術性
我地而家學既數學
只有「1+1=2」係經過數學家證實
呢個數學家因此拎過「諾貝爾數學獎」
至於「1+2=3」「2+2=4」「3+6=9」.......
所有算式係數學學術上,都係未經過證實論
法官當年要既「證實」就係呢種學術性
其實桌球冇分男女子
只不過啲女人唔夠打 搞女子比賽
我係白白淨又J長,鬼妹見到勁surprised
鬼佬都唔係個個黑黑實實The Rock咁又賓周大啦
明明大把鬼佬毒撚
你太睇小背後4老既財力
而家生細路係6個人一齊養咁濟
所以你見新私樓區特別多bb細路
公屋區就愈黎愈多老人
啲細路9成都蝗黎
香港本土公屋後仔一早已經摺埋等死
點解女人桌球會唔夠男人打
田徑就話要體力
想含你條司華力流心特濃芝士膠
做得社會高層大多都五六十歲
係五六十年代嘅人
而改制發生2001 年
影響嘅都係而家九十後打後嘅人
而由九十後開始男人已經明顯冇佔優勢
某程度都啱呀

如果攞叫普通人唔好開冷氣嚟同爭取民主做比較嘅話 就好似係一個人永遠只敢喺網上話民主而唔敢企出嚟抗爭

如果佢要嘅環保係叫人一齊杯葛企業/逼政府立法限制企業行為我就舉腳贊成

而家呢種我只可以話係錯誤聚焦
其他唔敢講
但我住個頭至少目測係咁
一到星期六日就成村人5,6大2小咁出動
咁其他有錢仔都唔應該讀書
因為大部分都係做幾年嘢之後又唔做返本行去敗家仔
10年後高層級應該64比什至73比
女多男小

但老化情況就更嚴重
支那都無咁多後生俾你
支那後生都躺平唔黎香港
叻既更加唔會黎
而香港10年後仲係咪國際城市都成問題
或者武統台灣食幾粒核彈玩撚完都未定
有錢仔讀書志在食女啫
今日唔開冷氣瞓
其實而家大學男女比例已經比較接近了
其實想男女更公平係咪改革成個教育制度 例如增加返小學數理科比例 加強男仔優勢會好啲
手眼協調, 心肺功能, 上身力量, 空間思維平均都係女性弱過男性 雖然打桌球好似好靜態 但上到最高水平分別就會明顯
早幾日先見到有個post,樓主講話見到有兩母女俾人偷拍,但嗰兩母女唔追究,但樓主同佢班支持者都想誅死這個偷拍佬;但同樣係被偷拍,仲要唔知當事人係咪唔介意嘅, 連登有好多呢啲影男人嘅post,但呢班友根本冇出聲話要追究。班友只幫女人(仲要個當事人都唔追究),唔幫男人。
其實唔使連桌球啦

連捉棋去到職業 男同女都係兩個境界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞