林超英:胡紅玉害死香港一代男仔!

299 回覆
1055 Like 25 Dislike
胡紅玉成為千古罪人,為臭萬年
香港進入暴動邊緣都係因為佢

今次就撑英哥啦
搞到女人霸晒好中學
真係痴線
yes, 真係cls
識割韮菜一定割呢班
文匯大工開下炮 之後就追番d學費番黎
呢三個仆街無買飛
唔同意 男性最後咪又係霸哂社會高層 講大佬有錢佬邊度有女性
一班讀唔上嘅廢柴男響度為失敗搵藉口
煮你個頭 大部份都請姐姐做監工炸
有排咪個個港女買D長方形個隻煲
話咩煎炒煮乜柒都得
最後咪9成用黎打邊爐 頂盡咪蒸海鮮
你即係話我地英哥啫
林超英廢柴男
仲要黑色
咁啲女人唔夠頂尖男人鬥
關啲非頂尖男人咩事

同我老母講話公屋都有人讀醫一樣
女權出黎幫男性啦 去撚哂邊
係味又要等有性侵先肯出黎
其實仲有樣嘢大家未知

就係現今香港班當權女性
同埋最鍾意講女權、婦女權利嗰班人
好多以前都係讀香港啲女名校

而呢啲女名校
本身嘅創校背景
就係救助女性
令女性有受教育機會

而最諷刺嘅係
呢啲女名校
嘅創立機構
絕大部份
正正就係呢班高學歷女權分子要反嘅
天主教

即係代表咩?
即係班女性依靠天主教
得到一條好嘅受教育道路
受咗恩典
但上到社會嘅權力高層
就僭越男性地位
推廣女權
蔑視天主教

正宗食碗面反碗底
嘅反骨女性
就係呢班女名校出身嘅婦團人士

我啲fd都係讀社科
女既多數搵到20k文員
男多數既就一係做11-13k文員
一係就轉行做保安 地盤電工 木工 清潔都有
重點男女排同一條隊

不時都有人傾個問題 根本係打壓男性嘅社會
想知點樣霸努力溫書考好成績所以入到好學校就叫霸?學校唔睇成績派位咁不如連試都唔好考banding都唔好分啦
拍拖一定要搵同lv?同埋一定要拍拖結婚嘅咩 學其他連登仔話齋 叫雞/叫鴨咪得囉
建議田徑比賽都唔好分男女,明明我跑得都咁快,點解我唔係冠軍
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%AB%98%E5%AB%81

慕強擇偶(英語:Hypergamy),或稱高嫁、高攀,是父權社會中常見的婚姻傳統,女方嫁給社會地位以及經濟能力較自己高的男性,有時還包括年齡男大於女、教育程度男高於女等。

港澳
港澳地區高嫁現象十分普遍。歷届香港小姐競選優勝者,普遍嫁入豪門。
你分清楚埋田徑比賽同學校嘅對社會有咩作用先啦大大隻字講就係大撚哂咩 你話男女智力發展有差異,你唔講埋個個學生嘅背景都有差異?有錢嗰班有更加多嘅資源,窮個班就自生自滅,咁教育局使唔使再開多條隊分開有錢人同窮人咁派學校照顧返窮學生啊

退一萬步嚟講俾你跑贏成班女仔你咪又係跑唔贏最top個班男仔你條廢柴唔好妄想自己跑贏成班弱過自己女人自己就係冠軍先得㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞