林超英:胡紅玉害死香港一代男仔!

299 回覆
1055 Like 25 Dislike
是旦啦
新中国治下既新香港就快唔洗學英文
白人社會情況都係差唔多
平機會本身都其身不正
女仔黎M 先 定男仔夢遺先
南亞裔 男性 劏房 父母難民 ADHD
加幾多分
定自己排一條隊
呢鑊我撐林超英
intern都係clerk
出嚟都做地盤木工
支持一比一
呢個制度搞到男女失衡
想拍拖都唔知點樣識
呢個又另一個問題,女性生仔後要斷幾年冇得返工,因為要湊仔,但男人唔使,所以會斷咗。個人認為高層少 女性 都係因為咁
不過男仔要繼續「有風度」
又挑撥港男港女
日本有間醫學大學咪咁諗 比人屌到仆街
港男真係要學識打女人
根據大學教育資助委員會的統計,2021/2的學生人數為101,454,當中男學生人數是48,649,佔所有學生人數約48%;而女學生人數為52,810人,佔所有學生人數約52%。 可見整體男女學生人數並非相當懸殊,相差只有約4161人(4%)。
只考慮男女平權
只考慮
女人係雞
其實事件仲有一個重點
係班法官根本亂咁判案
香港既司法根本從來都唔係大家吹捧到咩野海洋法就好巴閉咁
呢單案,當年假髮人既判詞係話「證實」唔到女仔早發育過男仔
我當年真係O晒咀
呢個根本係常識,讀小學去到小五小六
一定發現同班女仔已經係身高高得快
但係去到中一中二,男仔就會反超前
呢個常識要學術性「證實」根本係多餘
香港班假髮人根本同支那冇咩分別
只係當年黃屍鍾意奶泛民鞋底
吹捧司法造神論,冇人敢質疑法官
相反,支共一早摸晒底,香港班法官根本不外如是
支共好清楚只要一加速,法官自然歸邊變納粹紅官
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞