2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區 (2)

526 回覆
5 Like 2 Dislike
不如開個telegram group discuss 下

下 有咩係到講咪得囉

係囉

下 有咩係到講咪得囉

係囉

佢想溝護士姐姐

下 有咩係到講咪得囉

係囉

佢想溝護士姐姐

下 有咩係到講咪得囉

係囉

佢想溝護士姐姐

我想問你地揀聯網除左近屋企之外仲有咩考慮因素?
我想問你地揀聯網除左近屋企之外仲有咩考慮因素?

多唔多師兄師姐
等 寂寞到夜深
又開始一星期嘅等待
HKEC既大家覆email填左幾時開工?我仲掙扎緊
嘿 我問左唔係reject 係cluster醫院未出…
但係我我打曬apply既醫院…都話無名…
會唔會可能去左眼科/兒童醫院

正啦咁就

仲係冇Email... 可以Ff下眼科/兒童醫院
係就真係正
樓上幾位唔好ff太多
樓上幾位唔好ff太多

真係ff太多
唔會有fresh grad去呢兩個地方咩

兒童醫院都未開啦
就算係請都會先請你入某cluster 既paedi 再講明之後會ro 過去

兒童醫院都未開啦
就算係請都會先請你入某cluster 既paedi 再講明之後會ro 過去

我都有唸過
樓上幾位唔好ff太多

唔係仲會係啲咩喎

仲係冇Email... 可以Ff下眼科/兒童醫院
係就真係正

不過仲可能係gopc
又話7月中出email講話簽約 星期五簽都未收到email
今日打電話問kcc hr...佢話kcc 8月會出offer
[m
今日打電話問kcc hr...佢話kcc 8月會出offer
[m

[m

我問左佢地話QEH KH Rh出曬
餘下咪兒童醫院同眼科醫院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞