2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區 (2)

526 回覆
5 Like 2 Dislike
Kwh終於打黎啦!

咁幾時簽約

同問
幾時開始做pre rn tuns?

佢話預11/8簽約,話最快14/8可以開工問我幾時可以返工
交左rn registration receipt就直接做rn
問過kwh同事,佢地ward pre-rn tuns影都無

直接rn 好驚

睇黎都係冇offer咖啦 打去問又話唔知你去左邊

會咁架咩

冇reject點都有offer嘅... 係唔知等到幾時啫...

未必囉 我有fd上年又係咩都冇

最後出Private?

係 但係呢個時候人地private都收哂啦

你仲有冇打去hr問?

睇黎都係冇offer咖啦 打去問又話唔知你去左邊

會咁架咩

冇reject點都有offer嘅... 係唔知等到幾時啫...

最後出Private?

你仲有冇打去hr問?

會咁架咩

最後出Private?

你仲有冇打去hr問?

你打去邊問 kcc? 但佢有冇話你知你去左邊個cluster?

會咁架咩

最後出Private?

你仲有冇打去hr問?

你打去邊問 kcc? 但佢有冇話你知你去左邊個cluster?

有冇巴絲做HA CJP?

呢到rn喎。。

呢到rn喎。。

Cjp is?

有allowance 啵

扣埋MPF就唔夠, 但加左5%HOUSING又夠
ych本身填7號返工到依家都未簽約
d hr慢到
打電話催都唔覆

Hr西到
d hr慢到
打電話催都唔覆

Hr西到

終於打左黎
7號返工變14
仲要fax完野比佢 想打比佢confirm fax左又唔聽電話
到依家又話冇知我有冇fax過
d hr慢到
打電話催都唔覆

Hr西到

終於打左黎
7號返工變14
仲要fax完野比佢 想打比佢confirm fax左又唔聽電話
到依家又話冇知我有冇fax過

same here
HR好垃圾

係要點申請?間屋要有自己名?

係要點申請?間屋要有自己名?

報唔係住公屋嘅親戚地址唔得?

佢會去房署check你 有名已經
children hospital 嗰d變晒孤兒仔

kwh仲未開工呀
約都未簽

佢會去房署check你 有名已經

咁衰嘅咩

kwh仲未開工呀
約都未簽

kwh同事 整咗職員證同制服未?

kwh仲未開工呀
約都未簽

kwh同事 整咗職員證同制服未?

你地幾時簽約?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞