2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區 (2)

526 回覆
5 Like 2 Dislike
children hospital 嗰d變晒孤兒仔

kwh仲未開工呀
約都未簽

kwh同事 整咗職員證同制服未?

你地幾時簽約?

21先簽,你地係咪一樣?
職員証hr話14號打後先有得整喎
我想問下你地打電話問offer 既電話係邊到搵架?
我上綱搵唔到醫院hr既電話……麻煩哂
Pca 男人請唔請?
Pca 男人請唔請?

Sorry for

Pca 男人請唔請?

請呀

hkec hkwc 都想要
點解ou咁撚耐都未有牌
點解ou咁撚耐都未有牌

唔洗咁快咩team
點解ou咁撚耐都未有牌

唔洗咁快咩team

收tuns pay做RN野好撚蝕
有無巴絲知道 pw 10a如何

renal ward

renal ward

Cardiac
好忙 但啲人都ok既

renal ward

Cardiac
好忙 但啲人都ok既

Sor 記錯對面
唔清楚

hkec hkwc 都想要

Hkec 25956963
Hkwc 22556641
點解ou咁撚耐都未有牌

唔洗咁快咩team

收tuns pay做RN野好撚蝕

Agger tuns pay幫佢返night

祝你好運
renal ward 細ward 除左night舒服D我諗唔到咩好處
勸你溫多D書 做野小心D

叫你溫書唔係D人會問書 而係D人

出過
renal ward
D 人都ok 既(經理好人)
唔忙
standard bed 好少
有一格攞黎洗血
想問下白表居屋係咪就冇得拎5% housing allowance
有冇巴絲知道sub acute醫院工作風氣如何?見完個CND阿爺 比佢嚇到尻縮 唔知佢係咪對住個個fg都係錦講
想問有冇人仲未簽約
想問有冇人仲未簽約

kwh 21/8簽,你咩醫院offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞