2017 Freshgrad RN Nursing HA Interview Offer區 (2)

526 回覆
5 Like 2 Dislike
今日打電話問kcc hr...佢話kcc 8月會出offer
[m

我問左佢地話QEH KH Rh出曬
餘下咪兒童醫院同眼科醫院

廣華 黃大仙 聖母
今日打電話問kcc hr...佢話kcc 8月會出offer
[m

廣華 黃大仙 聖母

前排單獨出曬嫁啦 佢地都唔要好多人啫
[m

廣華 黃大仙 聖母

上個星期又話今個星期出 今個星期話8月頭出 8月頭唔知會話幾時出呢
[m

廣華 黃大仙 聖母

上個星期又話今個星期出 今個星期話8月頭出 8月頭唔知會話幾時出呢

菊花菊花幾時開
一月唔開 二月唔開

HKEC既大家覆email填左幾時開工?我仲掙扎緊

如果本身系hkec tuns唔洗填 我就填八月中 不過我覺得都系假民主
HKEC既大家覆email填左幾時開工?我仲掙扎緊

如果本身系hkec tuns唔洗填 我就填八月中 不過我覺得都系假民主

系你老母呀
Kwh上次覆完email 就無消息啦
有無人有
有無人有

ych都係
到底幾時先簽約幾時先知咩ward ah
有無人有

ych都係

你地好想快d返工咩
又話7月中出email講話簽約 星期五簽都未收到email

絲打ntec ?
佢話最遲星期2,3會send喎
有無巴絲知py返幾day
有無人有

ych都係

你地好想快d返工咩

唔係
不過乜都唔知既感覺好差
有無巴絲知py返幾day

好似5
有無人有

ych都係

你地好想快d返工咩

唔係
不過乜都唔知既感覺好差

覆左8月先返
但好想快d知咩ward有定心理準備
有無人有

打咗電話問hr
佢話要check齊d文件先
之後health check
Pass咗再簽約
應該有排
岩岩qe 打過黎 miss左 call 但係我offer 係kw 想問係咪一定係返kw 唔係返qe

絲打ntec ?

星期二啦

絲打ntec ?

星期二啦

岩岩收到
有無人知RN Registration Receipt 係咩黎
唔好意思 en仔想問下
大家有無見過TPN
係返全職咁返
定好似TUNS咁自己話返幾多日咁
打左去kcc hr問 佢話係on list叫我打去兒童醫院問結果真係中左 hr話因爲仲處理梗要再等多段時間先有通知
Kcc嘅未有通知可以打去問下 我幾個同學都係咁
打左去kcc hr問 佢話係on list叫我打去兒童醫院問結果真係中左 hr話因爲仲處理梗要再等多段時間先有通知

同問

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞