原神[14]

1001 回覆
18 Like 216 Dislike
巴打你呢個咩app黎?
本身諗住儲石到雷電復刻抽2隻去2命做主C
好似一次保底都要70抽? 即係保守要儲20000鬆啲石,所以唔太想為四星用石抽
Hoyolab
Thx
抽數會繼承去下個池
所以如果你距離5星保底仲有好大段距離,或者都仲係小保底緊嘅情況下,都可以考慮抽下班尼特
如果中途抽中up 5星=未保底就中草神,遲下總會有用
如果中途抽中非up 5星=未保底就中5星,順便set定個大保底比黎緊雷神
原來係咁! thx a lot
咁追求強度嘅話抽五星永遠都係最快 大世界人權咪都係嗰幾個
正常 本身雷神大世界就唔勁 帶雷神打起上來成日都淨係可以開個e 開大秒咗隻怪就冇得充能
我依家大世界多數都係夜闌主c 夜闌心海溫迪萬葉
除咗打水盾之外其他極輕鬆 跑圖回血爬山咩都有 打怪又夠無腦 有聚怪開完大鳩a就得
好似90抽先保底5星 同埋唔一定係中你果隻 你最好預130抽一隻 2命既話姐係 你要有390抽
我都試過 我玩咗成年都冇抽到過行秋 明明有幾個有佢嘅池我都有抽過
保底90
我個人建議規劃抽卡嗰陣最好計最壞打算
抽到五星up平均期望係100抽
利申 抽雷神嗰陣連續食咗兩個大保底 唔歪嘅都七八十抽
其實你哋係會逐抽嚟定10抽10抽咁去
聽人講抽一次之後再十抽
頭盔先
唔好抽啦 淘寶買ac勁平勁齊
得初始號買得過
其實分別不大
本身佢個補底機制係
角色池73抽之後5星機率會幾何級數上升
直到你出5星為止
下面係統計網站嘅Link畀你參考
https://paimon.moe/wish/tally
所以有啲人博7次10連+3次單抽
跟著再10連博雙蛋黃
雖然我唔知有無用
入得
咁快 不過今日都係要番

資源有限
不過足夠0+0
大家諗住幾多
開始狂刷無相草之路
你去邊到開抽架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞