原神[14]

1001 回覆
18 Like 216 Dislike
你問我就一定答你課金game本身唔公平追求高難度根本係弱智仔
講到尾咪又係想曬

其實佢依家有d打怪打分活動攞石係低要求分數
高分既額外獎勵冇石呢個做法幾好

如果佢真係出高難度關我會建議佢迫你用試用角而唔係你手上果隻滿命滿精囉
上星期先開始先, 打到第三章, 打算0課金, 係咪存下石再下年抽下夜蘭最好?
我嘅睇法係
可以出更多嘅end game內容而唔好提高難道
出啲比深淵12層更難嘅內容只會令玩家流失得更多更快

你諗下先 原神吸引人/成功嘅地方到抵係咩?
首先一定唔係因為隻game需要比較高技術/操作

然後原神官方係有大數據係手
每一個玩家打過幾多隻史萊姆,聖遺物係點,傷害等等全部都有數據
米哈遊唔係傻亦唔會同錢過唔去
如果數據分析反映 出更多高難內容會賺更多錢佢一定會做
抽咗賽諾0+1
妮露會抽0+1
想揀其中一個抽2命既話,邊個好啲
儲定原石抽老婆
可能真係下年先復刻喎 咁忍得手
呢兩隻兩命好似都幾質變
我估睇你呢兩隻邊個齊隊員d補強果隻掛😂
妮露係咪完全冇6命必要?
水草2命夠
6命打水傷睇落又唔算好出眾
我都諗住2+1算
之後仲要抽草神
屌你老母
Same
範用好多
本身諗住滿妮露
但已有高命夜蘭似乎冇必要抽妮做水c
我都覺得高難度既無獎勵既等班課佬玩都好
好似今日百人打到白金2星
想既話會打多場刷3星 趕時間唔想打又可以skip反正拎哂獎勵

佢出個速刷深淵榜但乜撚獎勵都無仲好
有個排名俾班課佬J下應該唔難搞
好難講 一陣又相對剝奪感架喇
佢比武器鍛鍊石作為最難嘅獎勵呢個幾好

主要係想世界等級,角色等級可以升 稻妻須彌既新怪幾好 有來有往又可以走位 唔似打丘丘人果啲得我單方面毆打佢 但我個frd就好鍾意割草呢個感覺
老玩家2000 求其都打到
但再上俾白金真係有時會想打哂佢

世界等級較難D 都幾好 但獎勵一樣
有時想打一套技疊緊BUFF就就死哂
其實幾搞笑
睇民間深境統計都大概知全世界care深境又滿星嘅人有幾多

但就成班唔係課長幫課長諗俾佢哋玩嘅天梯榜怕佢哋悶
角色強度 玩法都要從課長角度出發
係聽日開始有得抽?
10月14日 18:00 開始
妮露呃我唔到嘅
我要忍住射俾草神

她只是個500歲的孩子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞