[HKUST] 科大討論區(29) - 放榜仝人:成功近在咫尺

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我呢年到底做左乜

頹摺毒左一年

ching有囡喎

有女都仲敢話自己毒

有囡都毒
咁我地係咩?
歐陽鋒?
話說MATH2111 mid term俾唔俾用calculator
Ust science 今年 20分入唔入到

睇weighting
有機會入到

睇weighting
有機會入到

分又未出
出左分就上ust admission score calculator自己計啦
高過median ->入硬
等於median -> 7-8成入

分都未撚出就問問問
我同d補習學生講話唔洗理個分,最多報定1-2個asso
一切到時放榜先再講

ching好惡

睇weighting
有機會入到

分又未出
出左分就上ust admission score calculator自己計啦

分都未撚出就問問問
一切到時放榜先再講

ching好惡

咁我講得岩唔岩先
分都未撚出就當正自己好似入撚梗
就算我自己都係出左dse成績先計自己幾多分,夠入邊科
根本咩都冇點傾,倒不如唔好咁多幻想,出左分再幫你執都唔急

我覺得jupas慢慢排都可以
但asso就真係要一早唸定
記得第一次放榜個陣前一晚同中同唱通k,然後番去學校附近飲早茶,緊張到爆
第二次放榜個陣係屋企俾老母嘈醒

我記得我個陣已經預左math m1最少有5*
x科有5
一直好驚英文同中文無3

睇weighting
有機會入到

分又未出

分都未撚出就問問問
一切到時放榜先再講

ching好惡

咁我講得岩唔岩先
分都未撚出就當正自己好似入撚梗
就算我自己都係出左dse成績先計自己幾多分,夠入邊科
根本咩都冇點傾,倒不如唔好咁多幻想,出左分再幫你執都唔急

我覺得jupas慢慢排都可以
但asso就真係要一早唸定

我個陣報左一個asso
比左1個conditional offer我之後就無理了
記得第一次放榜個陣前一晚同中同唱通k,然後番去學校附近飲早茶,緊張到爆

x科有5
一直好驚英文同中文無3

我都驚中文得2
最後閱讀有5救全家
overall得3

我仲勁
中文閱讀5**
但得3

x科有5
一直好驚英文同中文無3

我都驚中文得2
最後閱讀有5救全家
overall得3

我仲勁
中文閱讀5**
但得3

清有分卷u/1左?

兩個3 一個2

x科有5
一直好驚英文同中文無3

我都驚中文得2
最後閱讀有5救全家
overall得3

我仲勁
中文閱讀5**
但得3

咁我好負碌,除咗閲讀同耹聽有5其他2

x科有5
一直好驚英文同中文無3

我都驚中文得2
最後閱讀有5救全家
overall得3

我仲勁
中文閱讀5**
但得3

但其實夠拎3都心滿龍足
因為校內試得閱讀做得好

我閱讀2,說話3,overall4

x科有5
一直好驚英文同中文無3

我都驚中文得2
最後閱讀有5救全家
overall得3

我仲勁
中文閱讀5**
但得3

清有分卷u/1左?

兩個3 一個2

5** 3 3 2 -> 3?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞