[HKUST] 科大討論區(29) - 放榜仝人:成功近在咫尺

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
i love ycw
我記得當時出左個分之後諗過hku a&f, ust sbm 同poly a&f
當時我寧願揀poly食囡都好過讀ust做毒撚 (雖然依家都係)

屌你咪有個教大女朋友
毒咩撚
我記得當時出左個分之後諗過hku a&f, ust sbm 同poly a&f
當時我寧願揀poly食囡都好過讀ust做毒撚 (雖然依家都係)

咁點解入左UST

係咪因為三大名氣

咁點解入左UST

係咪因為三大名氣

因為科大business真係好d
同埋我真係唔夠分入hku

poly好似係讀rt,ot/survey/engine/nursing多

我報Hku econ同cu econ都唔收

咁點解入左UST

係咪因為三大名氣

咁Poly呢

business:
ust>hku>poly

咁你又話寧願揀poly食女
居然為左教學質素而將食女大業拋諸腦後

咁之後我發現有好多joint-u function
咁我就唔怕冇囡eat了

有咩
例如呢

咁點解入左UST

係咪因為三大名氣

咁Poly呢

business:

咁我就唔怕冇囡eat了

有咩
例如呢

Engine仔做好本分就好

收聲啦sci仔

咁點解入左UST

係咪因為三大名氣

咁Poly呢

business:

咁我就唔怕冇囡eat了

有咩
例如呢

Engine仔做好本分就好

收聲啦sci仔

為你好渣ching
玩得活動肯定有自我介紹部分
你想像下面對成班著曬suit既戰鬥格朋友仔
個個唔係Kong U E&F就係CU GBus

而你只可以紅都面曬咁低聲講出你黎自UST Civil
HKU BLaw仔: 咩話? U咩話? 我就一大BBA Law既 中學讀DBS 屋企就住半山 blablabla...

無家底,ust qfin都唔夠抽啦咁
btw未照鏡同望下本銀行存摺 wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞