[HKUST] 科大討論區(29) - 放榜仝人:成功近在咫尺

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實各中學應該大力推薦科大,因為好多人入左來都話更愛母校

中學一齊升上嘅中學同學有唔少已經深潛到地垓

有無巴打去civil welcome camp
今年咩料,咁多人B+ 2nd maj 到fina
unofficial transcript出咗hon

想問下係咪即係可以而家request official transcript

想問下係咪即係可以而家request official transcript

11月congregation會送一張official (唔使錢)
不過你趕住要可以依家買 (arr仲開緊應該)
有無巴打去civil welcome camp

gogo

11月congregation會送一張official (唔使錢)

趕住要
不過上面要有齊hon同confirmation of graduation

趕住要
不過上面要有齊hon同confirmation of graduation

好似唔會有hon 住嫁喎
不過之前有case 係叫到arr 出封letter

趕住要

award certification letter應該呢幾日會送到
如果都等唔到就email arr吧
今年咩料,咁多人B+ 2nd maj 到fina

fina狗也不屌喎ching
有冇人知邊度可以邊d math course 會係fall/spring sem only
搵極都搵唔到
做咩少左人9up
做咩少左人9up

溫緊書

唔是考完2411喇咩
啲癲佬唔見哂
Hi, 我手足exxx廢青喺唔喺度
做咩少左人9up

溫緊書

唔是考完2411喇咩
啲癲佬唔見哂

考完咪去左爆房3p囉
做咩少左人9up

溫緊書

唔是考完2411喇咩
啲癲佬唔見哂

考完咪去左爆房3p囉

格劍
做咩少左人9up

溫緊書

唔是考完2411喇咩
啲癲佬唔見哂

考完咪去左爆房3p囉

格劍

好擔心2411
Hi, 我手足exxx廢青喺唔喺度

=.=
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞