[HKUST] 科大討論區(29) - 放榜仝人:成功近在咫尺

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新人留名
見到一個讀ou既中同攬住成堆女
但佢中學個陣係無乜人鐘意佢
全部人避哂
全部人避哂

鯨魚唔係魚 女仔唔係仔牙
全部人避哂

鯨魚唔係魚 女仔唔係仔牙

係真愛呀
鯨大個post no.重係1
屌緊要考跨年試
屌緊要考跨年試

鯨大
屌緊要考跨年試

鯨大

嘴角好唔爭氣
星空巴year幾

佢year 1 MAEC
我要一打十

飛機就有你份

hehe

廿秒

留名睇人揀QSA然後中伏
好想入UST讀global business

屌緊要考跨年試

鯨大

嘴角好唔爭氣

人地鯨大個個有女屌先唔得閒上連登咋
似你班死毒撚咁得閒日日鳩up咩
屌緊要考跨年試

鯨大

嘴角好唔爭氣

如果入ust同有囡比
我簡囡
btw 而家知既係YEAR1 係25 reg course
姐係應該
24 year 3-4
25 year 1-2
入科大就會同我個名ㄧ樣下場㗎!
各位準大學生快啲將ust放出bandA,轉鯨大做A1呀
大家都幫手推下我個po 呀

中學請我返去野下大學D野
我第一時間同班師弟講 科大?不了!

我舊年都冇同佢地咁講,費時人覺得我唆擺人咁
好想入UST讀global business

屌緊要考跨年試

鯨大

嘴角好唔爭氣

個陣講都科大都好好咁,係咪有D衰?

講真啦,其實邊有U係完美,係睇自己鍾唔鍾意既姐,你話要我係HKU個D文化生存,我會覺得UST好好

講真啦,其實邊有U係完美,係睇自己鍾唔鍾意既姐,你話要我係HKU個D文化生存,我會覺得UST好好

真心UST讀書風氣全港no.1
UST 啪啪啪 UST 啪啪啪

真心UST讀書風氣全港no.1

我唔鍾意既係有人會為左好grade而讀D唔鍾意既野,有其他科有興趣都唔讀,上到大學都仲要咁個人真係好攰,我唔會咁做。當然啦呢D野有邊間無,係UST特別勁姐。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞