[2022/23 #63] 連登巴膠恥笑10月3日大量新線首航痕妓買定離手專區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
真係free fight既屎水瓜撚左架喇
免費過大欖 圍城線咪好做好多
頭先搭182出去金鐘整少少嘢, 出到去未到4點

回程搭182x, 搭返同一部車

中間嗰段時間 佢喺港碼應該食飯?
SE7378
對比安達臣、將荃、900、將馬既入標內容,好難信屎水除咗啟德係憑實力中標
你岩
M車過一過冇十幾個客
d線拉唔到去cwb又關地區專營權事?

點解961要去北角?唔問下點解962X唔去?

960同961 d仔唔係去晒維園?

603A同613A全日?係咪夠客呀,你咪入落RPP囉
仲有54區
入房問下Simon搵凱婷擋左961幾多野先啦
下點解港島唔駛招標?

我支持港島有新區發展要招埋。

都係個句啦
龍馬路轉右你話咩78K 79K守得耐,咁咁多年黎270C有冇諗過入去?

到轉左你話食人地270C 277X,咁不如唔好招啦

到到招都實搶少少架啦

你根本心入面就覺得屎水應該係港島死埋一邊,做咩唔認姐?
黃公司西隧線爭930一條未拉入銅鑼灣
紅公司西隧線就得一條968仲要開線已經喺銅鑼灣
講真960入銅鑼灣,冇廿年都講左十幾年,上年俾961兜銅鑼灣都好明顯係乞契弟咁乞返黎,一黎得平日繁時,二黎兜大圈,講真我係紅公司真係唔鬼做,仲衰過唔兜
港島係黃公司地頭,話語權大啲我覺得好合理,我係唔抵得有啲人成日話人阻住佢喺九龍新界插旗,明明自己港島都係咁阻人,冇得咁雙重標準
33X
90/97
老銅唔夠總站又關屎事

呀訓左冇睇,936邊到去邊到?
咁咪唔好做囉屌你老味笑撚到我

重獲新生
棉花路<>西九四小龍北葵搭枱㗎咋
係條九粉話招標一直都係幫屎水入九龍喎
原來係銅鑼灣總站唔夠位,黃公司冇阻既
96取消左好俾條坑961啦,以正視聽
咁...取消左未?
咁咪唔好入 961依家借啲意全日入老銅咪露哂底

根本幾間巴士公司就係玩霸地盤遊戲 運吉縱容呢個做法 咁新區洗鬼招標 直接分俾插旗最早果間咪算
點解你地咁鍾意嘈交

睇到都覺得煩
btw 就我所知961入左cwb對962系0影響咁制

個個都慣晒968轉車
岩岩沙市下繁睇城隧車
47x 2班都係企幾件
48x第一班頂閘 留後 第2班坐滿
49x 2班企滿人
慘得過圍城線得單向客源 同元朗線比較就見到分別

區內保鐵班客比例又唔係低
本身唔想出聲不過小九粉越講越偏激先忍唔住出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞