[2022/23 #63] 連登巴膠恥笑10月3日大量新線首航痕妓買定離手專區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
(結他聲)
搭巴士嘅時候 除咗聽歌同埋睇風景之外 更加要注重個人衛生呀 我係吳林峰 我d歌...其實ok架 想第一時間知道更加多嘅九巴最新資訊 記得開app 加入club1933啦
好啦唔阻你
拜拜
(結他聲)
79x認真要拆線,如果唔係真係趕客
應該係總站上車嘅小朋友加大人,話早知唔搭巴士

直接比960 968啦
78A 98呢啲邊搵到大錢架
你都識講
厹嘅係過海線
屎水嘅係完全人地地頭嘅本土線

屎水啲過海線喺九龍新界有咩位要避
679/979
最尷係呢句
JB 線係海庭畫得柒啫

686 都可以改做986 啦, 之後入紙改返直咪得
但係呢句真係loop 極仲有

狗粉:地區專營權冇咗㗎啦,點解港島嗰啲唔招標?

同樣係狗粉:聯和墟同埋上水係九巴地盤,點解屎水要叉隻腳埋嚟

其實好似係屎粉日日屌無得轉左咋喎,

56A 呢個例證明左跟本係可以踩入狗公區域
反而馬適路即係503 區域就真係唔得
屎粉日夜吹奏冇地區專營權
900 960 978落到銅鑼灣未 934去到摩頓台未 961去到北角未
603A全日到未 613A全日到未
周圍霸人就得,人地霸返你就唔得,邊有得咁無賴
我對號入座當你話我

呢句個意思
一直都係證明招標只係用嚟放屎水過新界九龍
唔係因為新區要公平
招標本身就係一個傾斜俾屎水嘅制度
俾佢名正言順開線
唔係真係話港島都應該招標

而擴大屎水網絡
唔等於包佢直接搶人地嘅客
厹搶屎嘅19 plan一樣會俾凱婷閘
本身有啲新區招標就係唔公道
如果78K 79K幾十年都蝕
社會責任守到發展就招標派俾屎水
咁屎水要公平不如自己去守返幾十年先
咁黃公司自己條930都未入到MOT嘅
一直都係證明招標只係用嚟放屎水過新界九龍

將荃安達臣將馬

如果78K 79K幾十年都蝕
社會責任守到發展就招標派俾屎水

78A
125@694喪踩係咩玩法
將荃係放狗公入將南, 跟其他區域邏輯

安達臣無意見, 其實應該比屎水, 連埋啲咩213D 嗰啲都係

將馬學啲屎粉話齋, 新營辦商有加分呀嘛
屎水做緊條將沙 798 即係無分加
都係果句
凱婷唔保屎水既屎水死撚左啦
33X
新區不嬲有排守架啦
老九天北守到今日都未守完呀
大佬同細佬搶玩具咁
根本唔同級數, 大佬同細佬打交叫凱婷比佢地free fight 又係搞笑
乘客角度最好屎水係港島唔掂就執咗佢叫厹/弱智做埋佢
條線蝕就守業者可以6 號都守咗好多年

最好就填個島冇鐵得屎水, 咁應該有救

Intel 打AMD 都要留少少力等佢死唔去啦
公平啲講
961搬總站借啲意全日入銅鑼灣咪又係踩界行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞