用緊iPhone既你,究竟跪低左買icloud storage未?

232 回覆
18 Like 536 Dislike
師兄詳細盼望
係iphone禁兩三個制就可以解決斷file既問題
之後就可以一野拉啲file落去
樓主平時唔俾錢食野,入麥記執人食剩二手餐
方便 真係重要就一早已經入晒電腦同其他地方 Android一插入電腦成個folder拉出去電腦已經得
點解唔可以drag n drop 先
咪仲方便?!
8蚊一個月,貴啲都係20幾蚊 咁都俾唔起?
正乞衣
買佢十鳩幾部機都係得5GB
可以,咁點解要辛苦諗iCloud?
比啲證據嚟先喇
而家香港iCloud係用雲上貴州server咩?
宜家有定無都無所謂,我淨係知今代iPhone 14香港版同內地版一樣,都係用唔到衞星求救

添曲呢條pk, 為左盤生意,要佢跪有幾難
姐係宜家唔係啦咁你又講乜鳩雲上貴州玩老屈幾搞笑
無改錯名
Ching 咁大反應,即係都驚啦

放心,係美麗新香港下,加上郭安發既加持,香港跟內地個套都係遲早既事
笑鳩你啲唔FC嘅傻仔喺到9up姐
駁唔到就話人反應大
lm
其實google photo app有無計mass download to iPhone
成幾萬張相
次次都hang機
我原文都無講過香港,香港”暫時”無我點會唔撚知,我既原意係驚將來有,宜家回乜鳩都會俾人話駁唔到

apple 乜都最好,最勁,最安全,永遠都唔會出賣用戶資料,ok?

以後都唔撚同ifanboy 討論,浪費時間
iCloud 本身得5gb
如果whatsapp堆嘢大過5gb咪backup 唔倒?
話自己無講過香港咁樣兜
你唔係講緊香港iCloud咁係講緊咩
俾錢送中
豆腐、iCloud、iTunes
最撚仆街係200一爆就焗你買2TB
CLS邊度用得曬
樓豬給力都講得出應該淨係識百度雲
比左. 8 蚊救左我部機一命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞