用緊iPhone既你,究竟跪低左買icloud storage未?

232 回覆
18 Like 536 Dislike
第一日用apple?
其實所謂嘅backup 你地有幾可會攞出黎再睇/用
周不時整理下仲好啦
(公事另計)
有咩分別 呢3間都係藍
雖然50gb 8蚊好平

但人地google 乜都唔買都送15gb
iphone 買你成皮野都唔送少少icloud 位
真係講唔過
最大優勢係可以only keep on cloud 唔會好似icloud on99兩邊一齊刪
給你老母力
基本上唔係back up相 唔會佔好多
相就放google
點樣先給到力
iCloud最on9係當你嚮iCloud download返啲相,會無曬timestamp…
有冇巴打有方法可以留返啲timestamp?
幫襯藍店都唔叫跪
買左8蚊個月 一年都係96蚊 當100,十年都係1000,有幾多個十年? 當你10個都係10000
Service用開google唔想換
買左好耐28蚊
全家用
好搶口
我都唔明點解買service係跪
條友戇鳩鳩
你意思係用Windows PC download 返?
iOS macOS 都有photo apps, 冇呢啲問題

iPhone影完相, iPad Mac已經有晒
跟住喺Mac度執相,執完iPad iPhone又已經edit好晒
如果本身多device的話係好方便
Icloud不嬲都係sell sync
所以我從來都唔會開icloud黎sync photo
哪怕我成屋都係apple product
相呢家野我都唔係經常拎舊相黎睇
我男朋友就係貪方便開左icloud sync photo 話咩方便唔同device睇,真心佢遲早賴嘢
Icloud用黎backup機同folder用就夠
64gb+50gb iCloud 輕鬆
跪咩低 $8抵玩
你用咩電話?
無買icloud
只係怕唔知禁錯咩制 就乜都無曬
Itunes 個自動同步都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞