勁人真係太多

159 回覆
880 Like 23 Dislike
自己唔知自己錯乜,要人地踢一腳,知道俾人搞先識還擊果啲,唔係叫撚狗,果啲叫轉數慢。。。

真係蝦人果D, 見你成日長篇大輪咁撚複雜麻煩,成陣毒撚味出曬黎,就已經醒水知點做,呢啲先叫撚狗。。。

輸撚到開巷都仲可以係度自Hi,要幾毒先做得到。。。
如果唔識聽咩叫轉數慢,瓊瑤果D小說會用鈍胎嚟形容,即係哈巴狗啲Fd。。。
"撚狗" 同 "轉數慢" 都唔識分既人,你覺得佢既中文又好唔好呢???

你以為用D類似"裝睡""哈巴狗"呢文湊湊既字就會顯得自己中文好D?成陣書蟲味出撚曬黎,毒撚到仆街,定係你真係以自己係毒撚既身份覺得呢個係一個「無上光榮」???好想了解你咩構造。。。。

當我真係「人地叫我CAP圖我跟住CAP圖,所以係我柒」咁計,咁係代表左(1)我柒左,所以你無講過果番說話?定係(2)雖然自己柒左,但人地都有柒,所以大家打和,Super?? 點解你個腦咁小學鷄???
其實咁多條問題裡面,你有邊一條係理解到我問緊乜
"因為我叫佢cap圖,佢跟住我cap,所以就算我講左d柒野,因為我都係撚到佢牙,所以我唔係真係咁柒"你個邏輯係咪咁??!!小學鷄到極點牙媽咪我就黎笑到斷氣啦
虛心學習 量力而為
早十年就可能係
而家學位不變考生少咁多
其實有讀下書正常人都入到大學
人類本能只有生存同繁殖
因為想生存先有競爭
因為想繁殖先有競爭
識人好過識字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞