勁人真係太多

159 回覆
880 Like 23 Dislike
知足常樂
人既成功與否
係在於點面對失敗
normal distribution
呢班係正常人
香港d大學已經好易入 大把人都平平無奇
諗下點樣係依幾年增值自己 唔好浪費自己青春
其實點為之EQ高
大把人大學都入唔到啦,你想點先,最top 你估易做咩
做好自己啦 唔好同人比較
一個Post就識得話人中文唔好,另一個Post就乜都詐唔知。。。。。你真係要扮,都唔該你睇下自己之前講過D咩先啦唔識答,但又要嬲嬲豬唔岔氣,但點不知係衝出黎7你可唔可以唔好咁失敗。。。。。。
你有老人痴呆唔記得自己講過D咩????
你真係以為D人會唔記得你講過咩???或者搵唔返你講過D咩??真係當個個同你一樣智力??點解你咁鐘意呃自己。。。
你自己有咩問題要人地幫你去搵???你老母出殯係咪要寶福山貼埋棺材山地俾你??
唔同你搵就叫9up你呢D咩邏輯黎
我敢肯定全大學計勁人一定佔少數 不過通常集中晒某幾科
如果你都係入左神科? 咁不過只係勁人堆廢少少果個
出到去人地都覺得你勁人
真 根本呢類人先係majority
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞