過咗25仲係A0既男通常有咩問題

506 回覆
45 Like 692 Dislike
Ivy, Day, Yumi, Gigi❔
講緊中學畢業嗰時
其實好簡單
1. 自我價值正確
意思係不卑不亢,自然唔會太悲觀(悲觀通常係因為怕失敗,怕失敗係因為自我價值唔穩)
2. 只要有1,基本上都做到:對其他人有尊重
意思係睇到其他人嘅價值,無論係咪conventionally successful
3. 有做人目標
4. 對3有計畫同持久嘅實行力

當然,女人一樣要有以上4點
中學先睇樣wo
唔睇錢就真
你宜家assume 晒男人就要幫女人比錢先儲唔到錢
就算拍拖都可以AA
送禮物都可以係互送
但睇你講嘢真係好仇女喎 下下都jer住佢係女人有得靠男人 又屌佢係港女
9成9 靠返part time 基本上係儲唔到,但係冇絕對
19歲返part time 地產 嗰時冇牌淨係返星期六日同人一齊打pool 又真係開到張單有得分錢
返咗半年賺人生第一桶金20幾萬錢
之後玩下食下買隻勞已經洗唔少 但起碼keep到有6位數
我身邊成功例子同事23歲人已經供緊第二楝樓添
但係靠儲錢多數冇咩可能儲到6個數字 除非真係做到完全唔洗錢
呢個真
利申: 35A0
梗係後者
兩者都係溝唔到女

但係起碼前者仲乾淨 可能仲有少少道德底線

後者覺得錢可以買性
性唔需要愛就可以有
咁你都要有拍拖先會有下一步既如果想下一步的話
但係佢係咪靠屋企同你係唔係仇女無關係㗎喎
如果佢地坦白有叫過雞
可能就唔係咁
不過d雞蟲點會承認自己有做
而且唔係著左鞋175
我嗰間啲人真係唔睇樣
問題就係唔係女神級既女仔當自己係女神,唔係你既錯係社會既錯呀
我點知
如果我覺得男友有叫雞
佢又唔認
咁姐係有定無?
無從考究
除非搵到確實證據
吓咁我話埋你仇佢屋企包食包住囉
咁你係咪好過啲
如果你搵到證據 會唔會分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞