過咗25仲係A0既男通常有咩問題

506 回覆
45 Like 692 Dislike
真係會儲到
特別係呢幾年讀大學嘅無乜可能儲唔到
除非完全無返過工/太大洗
轉online lesson 之後無乜出街
係上年先開始轉返F2F
咁2020-2021年成年都可以食屋企
幾個月先出去見一次朋友食幾百蚊咁
如果平時讀書無返工
放Sem break 揾下啲炒散工返下都有幾千
好多大學生都有返part-time intern
一個月收入都4000左右
好睇你個人消費習慣
我呢啲毒撚勁少出街又勁少消費
淨係洗費每個月都唔會多過二千
12x4x2000 = $96000
點解儲唔到
就算現實無咁理想每個月有工返
都唔會儲唔到五位數啦
啱,小弟25 已經有一百萬係銀行戶口,
係老豆公司辛苦左兩年,儲左30萬
加埋老母俾果50 萬同老豆俾果20萬花紅
一百萬人人都輕鬆儲到,冇咩特別
可能你太好人
cls 5位數咁多 正路都溝死女
我都仲未講啲勁人例子
半工讀大學 自己還所有學費
打兩份工 成績仲要超好
攞埋獎學金
仲得閒溝女玩soc
仲養埋車

但最後成副身家借咗比老豆做生意
幫樓主翻譯下:
174 = 實際可能得169
Bmi 樣都正常 = 唔係好肥但有肚腩咁囉 + 路人樣
出街有時都會有人望下 = 肥仔行路慢阻住晒我都會望下佢條撚樣
鍾意睇書 聽音樂 鍾意小動物(冇養)= 睇書係睇輕小說/聽音係聽啲日本動漫歌/鐘意小動物係鐘意玩人地果隻要佢執屎執尿就不了
成個Package都唔算差 = 好撚差
望你騎呢?
唔駛鬥啦,26歲得5位數存款,你啲錢買晒TQQQ定係BTC呀?
依個咪就係問題囉
小弟今年26歲 高174 Bmi 樣都正常
出街有時都會有人望下
鍾意睇書 聽音樂 鍾意小動物(冇養)
成個Package都唔算差
但到而家都仲係A0

想知除左外表之外(因為好多人醜樣過我都有女)
仲有咩問題先會一路追唔到女
我已經唔係追D女神級既女仔

即係內向摺撚
算幾叻仔我得出糧個星期有
男人唔壞 女人唔愛
因為你毒
可以問下對方鍾意睇邊類書先?
同埋唔好掛住自己分享, 俾多啲機會對方講下 (如果你sense到對方真係好鍾意睇書)

最緊要唔好否定對方嘅品味/興趣
就算咁啱佢講嗰本書/嗰個作者喺你心目中係唔掂嘅

連帶可以問埋佢有冇行開獨立書局? 再睇時機約佢一齊去?
package勁撚好
睇到啲度就知樓主一係假膠,一係冇得救
可以返出去先
正常毒撚樣
點都會有女埋身
但都係below average寧願單身好過
自問package唔差 出街有人望
咁我都係客觀講。。
如果對方完全唔睇書呢
點樣可以壞啲
係你個思想態度有問題

以為自己唔差
又話人哋樣衰過自己都點點點
你做人心地好返少少先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞