過咗25仲係A0既男通常有咩問題

506 回覆
45 Like 692 Dislike
高得174就已經唔係package唔差啦
想問下樓豬係返緊工定咩?
如果返工 一年應該刻都唔止咁少?
照鏡
望存摺
係返緊工 可能我儲得較少
因為唔主動
點解無囡就係有問題?
同我一樣
純粹問下無惡意

不過我覺得呢啲都係次要
做個朋友都唔係好需要知道儲蓄既
第一印象 識落後相處舒唔舒服緊要啲

職場無女性?定差唔多年紀既都已經名花有主?(大學拍曬拖)

Or 25 黎講都後生 妹妹又未必想搵你
好老套咁講 增值下自已/玩多兩三年先喇
急住搵多數有反效果 自然就好

加油
自己
咁26歲銀行應該要有200k左右?
男人老狗講得追星呢下 應該都已經係伏
開頭我會覺得冇錢唔緊要 我可以為將來同佢一就慳
倒頭來俾佢埋怨自己控制唔俾佢買鍾意嘅嘢
但明明我係同佢一齊慳

加埋佢其他問題 嘩 得啦 夠啦
我自己一個仲開心
唔講樣 平時衣著係點
你自己都識講大把差過你嘅都有
咁你咪去觀察吓人哋係點一齊囉
性格缺陷
幾高先好
太focus係自己嘅條件好/差
而忽略左同人交往個part...
你嘅條件只係一場入場卷,界定你會同邊個range嘅人交往...但重點係你之後同人交際個part, 點樣去engage人地...
而唔係一味諗住自己條件幾好就會自己吸到人埋身...
食住靠屋企有咩問題
講緊一個讀緊full time 嘅大學生
唔通要出去返full time 食住都靠自己先叫正常?
咁你試吓 你8x5x4 一個月返160個鐘再讀埋書囉
咁你minimum 咪可以有萬幾一個月
交埋租自己衣食住行自己比囉
睇吓你有冇咁嘅時間去afford 工作+學業
再afford 全部洗費
宜家講緊好基本大部分學生都係食屋企住屋企
有幾多個係自己比錢出去住
接近一萬元租金明顯唔會係返part time afford 到
唔否認有呢啲人嘅
但係講緊大部分人都係咁嘅時候
就未必真係咁難儲五位數囉

其實好少人會特登望一個普通樣嘅陌生人
通常一係對方好靚仔/女,一係好騎呢,先會特登望多兩眼
唔知樓主係邊種喇
巴打搞錯左d野
app搵認真relationship既難度係比現實難幾倍
見樓主咁真心問就答下 女人鍾意嘅係lead到佢嘅男人
而你份人悶又咩都俾佢食住嘅話
佢最多只會當你工具人或者frd
唔會對你有好大興趣
首先你自己要有一個精彩嘅人生
唔好對咩都咁認真 講下笑搞下gag
唔好將女人擺得高地位過自己
要啲女覺得識到你係佢哋榮幸 咁就得
唔知你明唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞