爐石戰記 Hearthstone 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
更正返 出咗之後可以用2000金幣買唔一定要用符文石
「珍藏」是一種可能在卡牌上出現的全新外觀品質類型(就像金卡或鑽石卡),具備完整的特殊風格美術圖,會在更新檔 25.0 後正式登場。在《進擊吧!巫妖王》中,所有珍藏卡牌都會是冷色調的老相片風格,讓人聯想到巫妖王的冰霜和不死力量。每個資料片的珍藏卡牌都會有不同的美術風格,未來珍藏卡牌的卡牌外框也會不定期更換。也就是說,未來系列的珍藏卡牌會有跟這個系列不同的配色與風格,藉此讓玩家體驗新感受。

珍藏卡牌無法合成或分解,只能透過開卡包或特殊手段獲得。《進擊吧!巫妖王》只會推出總共 18 張珍藏卡牌,包括 15 張傳說卡牌在內。其中兩張傳說卡牌可透過旅店貴賓證取得,有三張非傳說卡牌可以透過參與資料片上線活動免費取得。在《進擊吧!巫妖王》推出後,玩家有機會透過標準規則卡牌包、專職卡牌包、《進擊吧!巫妖王》卡牌包,以及全新的《進擊吧!巫妖王》限定主題黃金卡牌包取得其他 13 張珍藏版傳說卡牌。限定主題黃金卡牌包跟現有的黃金卡牌包類似,不過玩家有機會在這類卡牌包中開出珍藏卡牌,而非只是金卡而已。此外,限定主題黃金卡牌包開出傳說卡牌的機率更高!*

即係迷你包咁
應該係似adventure形式
俾你可以抽多15張唔拆得既牌
冰封王座英雄卡牌即係咩
舊版變身
宜家入左Core牌
咁如果佢整得靚既 我又唔介意抽中
要抽最大問題係nerf牌
唔俾拆即係無塵賠

又幾靚喎
俾德魯伊用得翻冰封王座,真係變到勁煩,成地1/5
想問更新咗之後啲金係咪唔可以買卡包?點樣用金轉rune?thx
符文石可以用現金換
金幣無變 一樣可以買普通版卡包
我估你應該click咗金版卡包所以買唔到
揾到了,thanks
仲記得當年冰封王座翠玉德
好L正
不過依家少左翠玉,多左隻葛夫
秘密獵煩過秘密法
想問下而家仲係唔係每個版都要課金諗緊回唔回鍋好
張mad duke改到 6cost

終於撞到

新6星怪4隻嘲諷+8/+8都幾勁

劇毒仲未玩過,但見到人用飛行荷蘭人打贏霍格
見人用劇毒玩跳蛙真係ke一聲笑出嚟
被我用潛行男爵跳蛙㩒住嚟打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞