爐石戰記 Hearthstone 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
屌95包得6傳 無金無異
預購個死騎skin點解用唔到
Share 套OTK Mage

https://www.hearthstonetopdecks.com/decks/otk-arcane-mage-mcbanterface-march-of-the-lich-king/
正常唔疊甲都秒到,簡單講德以外都可以OTK秒到
Mage都唔算勁了 呢套雀仔獵仲癲,經常turn 6-7已經贏得
一起手留1cost 武器go face 之後盡快抽雀仔加埋brann 射爆對面

High rank legend streamer link 示範,90 up win rate cls
https://www.twitch.tv/nohandsgamer

AAECAR8E0PkDl6AEltQEmNQEDerpA/DsA5T8A/aPBKmfBKqfBJygBMG5BIPIBKeQBZqSBaiTBY+kBQA=
T7獵
岩岩入去就見到輸俾奇蹟賊
岩岩打隻快攻德
捱到6費清哂
佢下rd一野復活哂
T7再快都唔夠T3奇蹟賊快
me go face
射唔穿德魯依
痴撚線中慢速牌唔洗玩
完全係鬥快同鬥慢
抽多幾張雀仔等nerf算
奇蹟賊一係輸俾自己,一係輸俾奇蹟牧,完全自閉快贏快輸
Dk控應該可以counter 睇佢控制牌性價比仲好過牧師
DK最慘純色係某一方面會殘廢,混色又唔夠勁
抄黎玩 打唔嬴快攻
4-5cost正常就要開始奇蹟,唔係就等輸,再拖已經冇乜優勢
之前試過打開放後手1COST直接出隻11/11,對面睇完動畫就投降
我爐邊聚會嗰時開,預購80包一張都無,重以為有bug未開放
倖存者偏差
因為抽唔中既唔會po上網比你睇到
SH咗大量存貨等原價拆
5包金卡出咗張異畫,但異畫唔好睇
我個5包全部1藍4白
epic都唔出張比我
今次既美術好撚型 唔似之前果d開party咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞