爐石戰記 Hearthstone 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
搵食行撚開啲啦
自己跨區買仲平 洗撚冒風險比個acc你
屌佢之前個版本草落二千金 想買個通行證都買唔到
退曬環境 如果要玩要去開放先玩到
好多年無玩過,最近想玩返
想問下依家係唔係要買返所有迷你系列嘅66張卡
另外想問下如果課金抽卡的話依家係要抽啲咩?
依家玩返係咪應該都玩標準卡組?
同埋以前係咪好多卡都無用可以分解,例如爆爆博士,炎魔嗰啲
舊卡得某幾張有用,如果你想玩狂野唔分都得
玩標準買曬迷你包+啲垃圾卡都夠用,要課金抽就抽最新包
唔係各10包先咩
之前有人話頭10包必中傳
好似得最新個系列先係
每個expansion都有架喎
24.6 更新檔上線後,全新與回鍋玩家可以擁有升級的免費套牌體驗。立即詢問玩家並挑選一組免費套牌來重新加入天梯的機制會被汰除。取而代之的,玩家們在每一週可以試用六組借用套牌,並將其中一組免費的永久加入收藏!我們很興奮能夠為全新與回鍋玩家多樣化的選擇,來立即加入天梯,並且幫助他們做出更為謹慎的選擇來重新啟用他們的收藏。

都係好事黎既
在 24.6 更新檔中,我們也將隆重推出全新的名望系統,讓玩家可以用多餘的金幣來兌換已經擁有,但還沒達到上限的傭兵代幣。你多餘的代幣可以在任何時候轉化為名望,並在營火做兌換。既然現在的任務已全天候的開放,營火每日重置現在主打的優惠會是讓玩家用名望交換還沒達到上限傭兵代幣。每日重製也會包含一些其他的一般傭兵任務。這些任務並不屬於任何的任務鏈,並且會混搭在名望交換優惠之中。

傭兵竟然用呢種方法處理多餘代幣
但仲未詳細講兌換率,講經咩
宜家跨邊區有平呀 我apple轉過墨西哥同土耳其都都唔見平 定要Google play先得
Google 限定
跨區要用an/google play喎
連續玩到兩場海盜+料理書

真係屈到痴線
其實英雄戰場幾多分先叫做識玩
5000分以上
咩料可以用返冰封王座啲卡
真係出新職DK

死亡騎士的英雄能力稱為食屍鬼衝鋒,需要消耗 2 點法力。食屍鬼衝鋒可以召喚出一個有衝鋒的 1/1 食屍鬼!讓它死得有價值吧,因為這個可怕的食屍鬼無論如何都會在你的回合結束時死亡。
多咗個不死族type
傭兵coin 實際conversion rate
Rare to Rare = 20:1
Rare to Epic = 30:1
Rare to Legendary = 50:1

Epic to Rare = 10:1
Epic to Epic = 15:1
Epic to Legendary = 25:1

Legendary to Rare = 4:1
Legendary to Epic = 6:1
Legendary to Legendary = 10:1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞