爐石戰記 Hearthstone 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
分分鐘暴雪自己拎返黎做合拼埋亞服
到時真係亞洲大亂鬥
dk 另外40幾張唔課金可以用2000金買
可能騰訊爭左番黎搞呢
blizzard自己搞到既話一開始就唔洗搵網易啦
都唔係架 好似最近garena咁 同riot完約 都係宣佈riot自己接返黎做 只係委托台灣大哥大做中介係台灣管理
Acc個啲都係可以轉返riot
大陸難好多 騰訊網易依啲黨企有錢搵點會就咁放你入黎
所以我覺得最大可能就係騰訊搶左黎做
都有道理
到時騰迅接黎做搞vip制就好笑

btw 上網睇到 已經可以預料到騰訊接黎做係咩情況
Warrior: Am I a joke to you
強國規定換代理都要重新申請版號
好撚麻煩時間以年計
等到黎人都走曬啦
同埋依家暴雪又唔係特別賺錢
邊有公司肯去做代理
小d疊甲快過戰士是常識吧
對面成副法術
我塞draw牌法術+聖騎9費
然後放十隻大怪
T1滿場 佢投降

DK可以上到60血
屌以後打爐石一鋪至少半粒鐘
條片講得幾好 有哂前文後理
而家暴雪選擇同網易斷纜都係好事

Btw 仲記得blitz巴打以前有係高登指教
宜家nga啲人勁on9
話暴雪想偷個人資料而網易唔肯先唔續約
上次死騎篇之後就afk左
e家想玩返
90日冇玩有meta deck點解我拎唔到既

想問下大家e家係咪只玩戰棋mode?
e家要點上手返好?
扭曲事實黎講支那人肯定第一
https://tw.battle.net/support/zh/article/260329

此免費牌組活動僅會發送給全新玩家,以及在過去 4 個月內從未登入過《爐石戰記》的回歸玩家。

若你是全新玩家,則需要完成新玩家起始任務,並在排名模式達成新玩家階級,完成之後可回到主選單並取得免費牌組。

每個《爐石戰記》帳號僅能領取一次免費牌組。

客服支援無法協助給予免費牌組。

玩標準/開放模式可以上https://hsreplay.net/ 睇下有幾多塵揀副鍾意嘅deck就ok
唔係改咗90日咩

咁會唔會係佢之前唔小心入過去黎
我幾年冇入過驚了

睇返今日公佈啲卡 呢張都好實用
1費 直傷 過牌 Miracle never die
想問下黎緊出完新卡
跟住有冇卡會喺標準淘汰?

係咪每4個月淘汰一次?
啱啱回鍋
一年只有一次標準淘汰,就係每年4月果set
所以呢set直接加入card pool多了牌用
戰士啲卡好唔戰士又玩破壞手牌
4個月出一次,一年三套卡
每年四月淘汰最舊嗰三套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞