爐石戰記 Hearthstone 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
7/8/8 有解場 唔怕死聲 控場神卡
DH 呢排係okTier 2中啦
本身以為玩自傷騎
新卡又無啦啦加幾張龍
覺得而家啲expansion都係每職分兩流咁出
可能想推龍騎流同快攻流
術又無啦啦興返玩棄牌真係R哂頭
睇英文我睇極都睇唔明張牌個功能係乜
求教
應該就係全場怪消失哂 類似reno變身咁?
跟住兩回合後出返哂黎
塞唔落場上既就直接死
https://www.ptt.cc/bbs/Hearthstone/M.1668560135.A.2A6.html

當這些手下回來時,即使場上格子不夠也不算做死亡/不會觸發死亡之聲,他們只是迷失
在了時間中。 Wtf?
即係唔佔格嘅休眠
如果迷失緊個陣再召滿格唔知會點
咁仲勁真係控場神卡
原來係唔計死聲咁死
No death/deathrattle if they can't fit. They're just lost in time.

直接無哂
會係下一場出返嚟
小D張新紫卡勁到
配埋張新846
都唔明個大亂鬥成日尻整有咩好玩 邊個先手邊個起碼贏8,9成
我每次攞完卡包就唔會再玩
唔係自己砌deck果啲我直接skip算
https://investor.activision.com/news-releases/news-release-details/blizzard-entertainment-and-netease-suspending-game-services

Blizzard Entertainment and NetEase Suspending Game Services in China
估下佢地幾時先玩得返
我相反,砌deck果d好悶
要瘋狂RNG先好玩
果啲好哂時間 隨時要打5,6場先贏到
breaking news
大家RNG理論值係50%勝率嘛
但如果你非洲人就無解
閻魔對黑龍嗰啲反而好玩啲, 或者有一個係兩個一齊打隻npc都幾好玩
今次應該點課金?
手上3500金

最近六個卡包 都冇課過
知道下一年有三個退環境
打算而家回歸
考慮緊80/60包

但係對金卡同skin冇興趣
反而但果49張卡如果唔課可以點拎

集思廣益
80包先 之後睇下啲deck要用咩卡
如果玩dk多既咪淨係抽新pack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞