有冇人有留意蔡嘉民條撚屌?

163 回覆
120 Like 13 Dislike
佢又冇post其他exchange d pnl
巴打你覺得佢有冇蠱惑

有玩開Crypto既都知40%
其實算麻麻地 仲要話人酸佢
搞咁多野Show細倉黎做乜
留名學野 想睇離地既大倉
首先我覺得係要狙擊佢冇心幫人,只係為sell 班,佢trade成點關我咩事,你日日係度也文也武,不如講實三個trading ideas再三個月後review,咪顯得你啲幾皮野crypto 同廿幾萬pay 床有料到囉。

佢咪講左呢個又係一百幾十個倉揀一個黎啦,ABCDEFG倉都得啦。首先佢呢個唔知夠唔夠一年,個yearly PNL 同 ALL PNL一樣。

新手只係睇數字,睇percentage,biance好多時都會有呢啲用高槓桿打個高回報,再宣傳自己,原理就係佢拿手好戲,無限倉,用survivor bias去揀。

要封住我把口好揀單,講實三個trading ideas再三個月後review。唔係果啲日日打飛機luna賺好多好多,十幾日後歸零又話told左要做pair trade果啲明顯AB倉手法。

因為我知佢條友,如果luna唔歸零就會只show luna撈底成功,如果luna歸零就話自己做足對沖兩邊show 哂。然後用一大推術語迷陣aplha beta 嚇你又話全球好多quant fund都係咁做。
佢pay 床比$160話就話一個月四篇,而家定左一個月三篇,最鳩係三篇有啲大量廢話又講心態又話自己故仔,一係唔關事講股票笑下老散,日吹夜吹牛熊証有效因子。同crypto trading一啲關係都冇。

同仆街係佢係facebook又成日told told told,吓?比左錢唔會優先有貼士?twitter又told富途又told,比左錢就冇得told
巴打睇嚟都跟左條撚屌好耐

披床講嘅野 就係不停兜圈同埋帶頭盔
無重點
Calvin 財演嚟講,真係最仆街嗰個。
黃國英, 係港股仲係三萬, 美股仲係二萬個陣, 已經叫人轉投美股高手黎
佢買港股一樣輸到仆街
依條友有無咁勁呀?
傻西一名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞