有冇人有留意蔡嘉民條撚屌?

163 回覆
120 Like 13 Dislike
呢條友唔係財演
係諧星

由佢啦
同埋佢老婆係知名政界人士(佢個名有四個字),佢都係靠咁樣出名姐。
佢條L有咩特別
最近隻威士忌nft
一開始講淨係話自己好有興趣
結果原來又係幫人sale
夠唔夠膽講自己一蚊都冇收過幫人出post?

J4?
英蛇真係清泉,財經界嚟講應該真係得佢一個會認衰,其餘全部都係垃圾財演
革蛇吹大左個時間姐
慢慢加完息縮完表crypto 美股未又係繼續破頂
好老實講,你自己啲錢就要自己去控制嫁啦輸打贏要咪就係你呢啲柒頭投資咁多錢求其聽一條友就信到十足,你9成都係弱智頭腦真心建議你踏踏實實去番工儲錢買儲蓄保險啦樓主。
最好就咪生仔,分分鐘害埋下一代
利申:唔識呢個蔡加民
對衝晒。升赢,跌賺。
呢條友靠ALGO搵錢(升跌都賺),月供果到佢佔得自己身家10%都唔知有冇,跌晒佢都唔心痛。但叫你跟ALGO你都跟唔掂啦,比埋D CODE你你都睇唔明,咁咪唯有叫你月供

佢PAY床一個月都收成20萬,爽到
仆街
佢幾個月前吹隻中國水務,結果就係炒高派貨

如果有睇開佢推介既,唔少2線都係咁既格局,擺明搵老散苯
有無醬油
係sun channel 既訪問

佢拍左2集,有1集仲帶埋中國水務個老闆上嚟

講開又記得佢大推過隻譚仔,又係成班fund佬連埋管理層上節目受訪,又係跌到呀媽都唔認得
人地個portfolio 打得咁散,佢出個post你就走去all In怪得邊個
幫黃國英打手推一推
有sub佢pay床 係學到野既
唔好下下諗住人地帶你發達 呢個世界冇免費午餐
我覺得佢講野有point

加密貨幣呢樣野,波動太大,雖然你話短線跌
但你拉番4年睇,其實有唔錯升幅
仲以為有J睇
含指企穩2幻,幻9,幻8,幻7…..
初頭見章濤邀請佢上節目講嘢又好似幾有料咁又留意吓
之後睇咗一段時間佢啲片發覺都係不外乎公我贏字你書嘅方式
總之就賺係佢嘅輸就你唔小心並且成日提左你咁樣 仲有要join pay床

總之結論就係神棍一條 仲成日立自己係不敗之地嚟反駁人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞