有冇人有留意蔡嘉民條撚屌?

163 回覆
120 Like 13 Dislike
比起上黎, JK BABA , BEN SIR, FOREX FOREST, 佢冇咁肉酸+自大.
蔡生你企穩19000未
你今日DCA左未啊?
真有料, 唔會賺呢d
搞咗咁撚耐

回應下btc依家叫做企穩19000未
啲槓桿友打咗電話俾你未?

可能就係日日對住個電腦冇時間剪頭髮?
不過佢有時間日日走去撩女仔
不過唔知係啲財演雞約佢地定係佢哋約啲財演雞呢
啲財演雞成日同佢哋食飯然後po Facebook都好L肉酸

仲衰過保險雞
人哋保險雞都話要考個牌
財演雞就着短裙得個樣就得
講Correlation, regression都可以出十幾次post
應該係唔會講真係搵到錢既quant野你聽姐 唔通真係show晒所code同paremeter咩
你識咁多野,預計下年gen 倒alpha 未
comment 2 句,無敵意

想認叻既人正常就會擺番自己最好既一面出黎,有幾大倉贏幾多就show。其實資金多少唔係問題,唔需要覺得倉細而格硬話得閒又show下其他倉,我信牙實信你
algo trading係會贏,前題係backtest risk mgm做好
教堂無問題,risk free野,贏埋人氣,但幫莊家散貨就真係缺德少少(唔係講你,因為冇睇開,唔知上面d人講真定假)
好似有次飲酒問點解A君揾咁多但住普通地方,車都無,A君話買車唔抵,寧願留黎做投資。我就會不免質疑缺果少少錢嗎?。。
呢個撚樣雖然係咁輸錢
但係佢好在夠誠實
月供蔡學下人哋啦

佢次次賺喎
燈神😂😂😂
就退休可以執返個良心
蔡撚冇良心
革爾都好過佢
佢個倉贏錢有撚用咩
講d野咪又係推左走右
今日講完聽日推番晒
上星期btc48000我講咗Btc會企穩42000,就可以入貨
Algo 係早幾日已經開始入貨
我俾張圖你哋睇吓

呢條撚樣每一次嘅對白都係咁樣
一早對沖左啦 仲有d貨底黎 仲嬴緊tim
我覺得佢有做手腳, 但我未睇到有咩破綻, AB倉? 模擬倉? 大家有無咩高見?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞