有冇人有留意蔡嘉民條撚屌?

163 回覆
120 Like 13 Dislike
叫左你dca嫁啦
自己唔backtest
無人話你輸到甩褲
唔好偷換概念啦撚樣
我地邊有一句話你輸到甩褲?

訂左Patreon 但好小野寫
贏左 就話早就told
但連patreon都無點講/提醒
跟住就話其他平台有講 😰
早就係Patreon講左嫁啦
DCA啊傻仔
無人叫你Allin
我咪Twitter講左囉
唔係喎 好似Facebook講嫁
佢嗰鑊真係好顛,果頭post 楂Luna賺好多,隔一陣Luna 歸零就話自己Twitter 講左做中性又贏,問佢做乜冇輸trade就話自己一日做幾百條trade 。

一邊long call 一邊long put ,然後邊邊贏就講邊邊
AB倉第一人
Luna歸零又話最大倉有對沖又贏,想學就用持續進修中心幾皮嘢報佢炒幣班,又backtest又自己負責。
我覺得比左錢都唔可拎到最新睇法 但又狂sale引人訂
然後跟住你又Facebook又twitter
又咩經一 /牛牛 100幾十個平台 話一早講左told
好仆街
跟住我真係特登睇佢其他平台 訪問個幾鐘個重點只係幾十秒入面,其餘時間只係睇到佢係個女主持面前打飛機
全部財演都垃圾嫁啦
炒股穩賺仲出黎同你UP乜咩
全部財演都垃圾嫁啦
炒股穩賺仲出黎同你UP咩
Sor見佢太樣衰所以想屌埋佢
不過佢有料就收返
個問題都唔係你贏定輸,係你無心教人,左一句右一句不盡不實,為左有贏倉出圖,吸人為pay 床引訂,幾皮報班果下可恥。

你有能力帶讀者,不如你講買邊隻幣,賣邊隻,中性邊隻,對沖邊隻,三個idea ,兩三個月後review回報?到時咪知你係咪told十中十,好有能力囉。

革爾call完ETH而死,起碼似番個男人。
佢個人表面斯文
但睇得出好要面同好小氣
之前有sub佢pay床,話就話一個月四篇,結果每月得三篇,成日都唔找數
然後係呀,成日話其他地方有講,有時話節目,有時就專欄,鬼知你幾時寫專欄同上節目咩,隔成兩三星期先擺fb話有講,滯後哂啦大佬俾錢sub pay床果嘅人就咩都唔知
呢期佢公司另外幾個財演又狂sell開班,都唔咪全部都呢期佢哋損哂手先得閒教班

之前係舊fans, 幾buy佢教啲嘢,但成日唔找數又漏post,已經覺得唔應該再subscribe pay床
認同,真正俾錢支持果班乜都唔知,就話專欄、節目講咗
Yes
永無重點
最後話人可以學習自理
即是sell course
上埋就真係on9,唔係人人都有咁嘅天份學程式
其實最大問題唔係佢地贏幾多輸幾多
我理撚得你贏幾十億
係佢地贏個陣就要人多謝佢
輸個陣就講得好少,就話叫左你地唔好all in,叫左你地DCA

大佬啊,你都識講你自己做投資者教育
咁樣同補習老師有咩分別,
考得好就老師好、貼中題,
考唔好就學生唔溫書,冇人叫你要貼中題

學生唔努力,下下all in 係有問題,
但自稱為教育者既你,唔會冇責任
佢正職個間行背景相當麻麻 ,邪
佢份人鐘意打j ,hku都拎出嚟j
佢成日自居基金經理
但你有幾可見佢報自己公司名....基金名之類
佢係咩基金?😂
好同意
郭私痣仲仆街啦
之前做cash LinkedIn有 間野而家勁霉 有料既人3, 4年前走哂返支那

行內就唔少人都知佢而家做緊amber 仲可以日日出嚟鳩up都幾神奇
條友讀medical science話自己讀醫 笑撚死
財演 vs PM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞