Xbox Series X/S 討論區 - 9月機友聚(30)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
一打開隻Overwatch 2講普通話,有冇得轉英文
overwatch 2 中文字+英文語音方法
1. 如已download game, 先del
2. 將xbox系統語言轉做英文, 重開機
3. download overwatch 2
4. download完後, xbox系統語言改返做中文, 重開機
5. 入game後會提你download返中文, 唔好download
done
Thx
又係好似之前Titan fall 2 類似的方法

試下轉 GIF 擺上嚟望望
2年金會員喺邊到買?
喺部機同官網都淨係搵到三個月買
2000FUN $329
之前一路只係留意xbox x
宜家先知原來xbox s係可以少少骨都唔駛食
$2280正價買
有d 舖 平多 100 都有交易
如果買過冇事就得
呢間野我未買過
淘撚返支網問
google下咪知
我有入TG,但係校咗靜音你都知1⃣️日成千上萬msg,我個gametag 咪又係呢個名,一早加咗你啦。不過見你都冇玩。最好約定幾時幾日,臨時吹雞好難知道
我都係夜晚 10-11 點左右開 , 最多打到 12點半
X 機市價 @ 2022.10.11
官網 6225 - 1年+Elite2
誠哥 5792 - 2年
百記 5637 - 1年
蘇寧 5792 - 2年
Club 4836 - 1年 (長期冇貨)
2KF 5599 - 1年+有線耳機
仲有各大 Game 舖自行定價
入嚟問 X 幾時有淨機冇骨 , 基本上唔會有友善回覆
所以要不停推新人轉會/訂閱
要第三年 頭一批又夠鐘renew
router開咗nat open ?
igamebuy我幾年前成日搵佢入garena點 個ac仲未比人刷退
行曬成個188都冇xbox series遊戲碟賣
其實xbx cut左光碟機都得
上網訂水貨啦
XSX要嘅唔係佢個CD ROM
BLU RAY PLAYER用嚟睇碟用
同埋 入返D舊GAME碟入去玩
我買nba2k 間鋪都係擺係角落頭
問佢先拎出黎
本身唔急住玩都焗買左先
唔想遲下搵都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞