Xbox Series X/S 討論區 - 9月機友聚(30)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Unfortunately, a problem occurred during shipping and we had to cancel your delivery. The package is being returned, and we will issue a refund within 5 - 7 business days after the return is processed. We’re very sorry for the inconvenience.

屌你老母英森 仆街我隻2tb ssd無了
我以為講緊係舊嗰個可以換,最新嗰個手掣
再買
如果減價未完
埋門cancel, 咩玩法
垃圾ECMS Express,pack完我件貨跟住第二日話damaged 屌你個英森有fedex/dhl唔用
玩鳩你
其他人 dhl
屌你老母英森 投訴佢老味
之前我係英森買x機都係咁,完全唔知咩事
Xbox Nova Pro Wireless 250美直送
https://www.amazon.com/dp/B09ZWKD9TF?psc=1
Xbox真係好毒,早排買左主機,剛剛又買完core制,但因為係廳玩,啲音好散,又想睇埋headset了….
啱喇 , 就上面有 link 大減價
完左啦,得1tb有7折,2tb貴翻曬
見到耳罩好焗就唔想買 香港已經夠曬焗
我都同唔慣耳機
建議你買套靚SOUNDBAR
想買入耳加支咪
的士佬款?
靚聲幾多先
有無人去緊tml 拎機
tml 係唔係大排檔隔離
不要再說了

先買LG C2 55" 電視
跟住XBX
然後GPU
再敗Steelseries 7X

睇嚟仲有
storage expansion
手制充電器充電池
之前問過唔買x買s制唔制得過
最後買咗x之後發覺啲巴打講得啱
真係會心郁郁想買埋部4k電視
你應該買套有後置既SOUNDBAR
係,啱啱攞咗
個fifa code係張單度 仲諗住放咗佢
黑定白
有冇介紹 比較下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞