Xbox Series X/S 討論區 - 9月機友聚(30)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
隔離reward 制度好笑到
見price 觀塘廣場淨機$4999
可靠嗎?
睇價做人
佢搞唔到啲咩
係友和拎左部xbox series x,終於可以爽快玩4k game了,不過友和仲差我三張三個月game pass同個耳機
上網睇到其他comment話elite 2個a制有問題所以先諗住買core,但一代既配件又用唔返,唔知點好
友和個plan有送耳機咩?巴打幾錢買?
好似話一代啲配件用到wor
我見youtube話
$5504
主機
12個月GPU
手制充電套件
耳機
不過拎完仲差我三張GPU同個耳機。

不過我唔急既GPU,之前買S仲有兩年幾GPU玩
巴打你落鋪定網上買?得1 個手掣嗎?
上網買,佢兩日都未出貨,我咪問客服,佢話因為耳機無貨所以kick住,咁我問佢可唔可以到門市拎左部機先,佢話可以,點知去到game pass都唔夠貨。
我都有見過但唔多人講,可能等返貨就買隻core試下先
其實係咪比我想像中多人買xbox
我見身邊個個都話抽ps5
但係我都係比game pass吸引左
我抽極都唔中ps5,所以之前已經買左部S,宜家買埋部X。

我以前ps3年代係360都有買,個時d朋友都各一半,唔愁搵唔到人打機,係去到ps4先多左勁多人玩,有d無玩開既都買ps4,個時我就無買到xbox。
我都係買完s再買x
我部s比左女朋友玩
兩個一齊玩game都幾爽
我都早兩日買左 又係仲未出貨
睇黎都要問下佢可唔可以拎機先
手制要另外買舊chargeable battery真係好痴線

有冇ching試過xbox live gold d game download 唔到?
轉去台灣redeem
Let’s Build a Zoo冇想像咁好玩
操作唔太順手
簡體字有啲變到好細粒,睇唔到
又唔教點樣換動物
我反而好鍾意入電心
好煩有時唔記得差電
不過最後都買左elite2 用完放返係盒自動差電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞