Xbox Series X/S 討論區 - 9月機友聚(30)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Walk in去大行買Series X係咪十成機會無?
九成啦
我試晒屋企 耳機,
右上角有耳機logo,
係音訊與音樂,
耳機音量,較極冇聲
耳機交談混音器,較緊個陣會聽到“度度度“正常聲
(即係其實出到聲啦個耳機)

但game入面,或者主機首頁就冇晒聲
問題解決,設定,配件,
控制器登入acc就可以3.5出返聲
要唔要fifa digital 版我買咗game 但轉咗ps5
部分有啦
無就要叫佢call貨
12.15 唔玩玩超盡 10.28
咩意思唔明
搞左3年game pass之後,洗唔洗取消自動訂閱?
我都未
pro club搵唔到場又滅咗火
點知
呢d冷門野
想買X友和都冇咗貨
擺左好多日而家先買?
買咗Nova 7 for pc gamepass

Xbox Series X 預訂詳情
日期:2022 年 10 月 5 日 11點起開始預訂,10 月 10 日 12點取貨*
預訂零售商:Game Source Entertainment
取機地點 : GSE Office ( 香港荃灣海盛路3號TML廣場西翼7樓C6室 )

GSE 獨家優惠價 ( 一 ):
Xbox Series X 遊戲主機 + Game Pass Ultimate ( 1 Year ) + FIFA 23 標準數位下載版 原價 HKD $5,385 , GSE 獨家優惠價 HKD $5,298

GSE 獨家優惠價 ( 二 ):
Xbox Series X 遊戲主機 + Game Pass Ultimate ( 1 Year ) GSE 獨家優惠價 HKD $4,836

https://asia.hkgse.com/detail/517
唔買7x
驚自己唔記得咪取消
我得電腦打機用gamepass,冇Console
Display
X 機12.15T
神機超盡10.28T
唉屌本身買咗Xbox 條女話打唔到卡要我放咗佢換ps5 我仲買咗隻fifa曬咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞