Xbox Series X/S 討論區 - 9月機友聚(30)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Ching 你千四蚊係咪Amazon買?
我都有啲想買Nova 7x 但想等Black Friday先買 雖然唔知會平幾多
經英森買
等得咪等BF,多數會平啲

但到時英鎊會否升返?咁就唔知了
等緊去荃灣攞X 咁S可以送比人了
有無32吋4k 高刷mon推薦?
係低音差D 架喇
不過呢個價位做到盡
而家英森呢個匯率仲等咩
同埋黑5 又唔係老馮會特價呢款
冇筆直一律攻頂論
X機 用 FPS MODE畫面都勁靚, 而家又無咩BUG ,超正
所以我都諗緊啊 驚Black Fri佢唔特價
以前開Xbox group都無人理
估唔到今日開到30
我係咁推
咦 但我見美森係180usd 計番港紙仲平過英森喎
係喎,咁仲諗
攻頂唔係問題,問題係唔識揀 見到貴個啲mon好多都係4k60 proart用嘅,電視又好少有細尺寸,但我要做埋電腦mon唔可以大電視 更加唔可以出客廳嘈人訓教 暫時睇黎睇去得c2揀
所以特登問下有無40吋樓下選擇
雖然Oled,不過1440P(2K),好快心痕想試4K (2160P)
仲貴過C2 55 水
其實有gaming destop係唔係冇需要買xbox
我用pc game pass都玩到九成game
利申有ps4諗緊換xboxps5定upgrade pc算
想轉會 諗緊放唔放部ps5買返部xsx
支持棄ps5 轉xsx ,玩game pass真係好正!下星期一取機後馬上入坑
趁有價快啲放啦
咪水我 一上rtings睇第一句就話limited compatibility with console,xbox直頭災難級 又無4k又無hdr

點先可以解決呢個問題
隔幾日就連唔到一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞