Xbox Series X/S 討論區 - 9月機友聚(30)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
lm
重係無繁體?
lm
你話 2077 隻 GAME
點會冇
應該講緊呢個
如果本身join緊 Game pass for PC
要點樣先可以用到 3年Ultimate個優惠?
加入 Xbox Game Pass Ultimate 會自動升級您的現有 Xbox Live Gold、Xbox Game Pass for Console、PC Game Pass 及/或 EA Play (透過 Xbox 購買) 會員資格。

你個pass仲有幾耐
要唔要等完左再買金會員升級?

pc game pass 轉ultimate 好似轉唔足
我個pass應該得返幾日
過幾日用#2買3年金會員加79升級

買3年金會員我明
但加$79升級係點做法?
你入起microsft profile 會見到有gold subscription 隔離有得upgrade,俾$79 就可以將現有gold 變ultimate,最多轉三年。
官網 CORE 掣 , 仲有 10 隻
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/Xbox-Elite-Controller-V2-core?locale=zh_HK

CODE: ALIPAY40
買滿 500 減 40
留意唔駛用支付寶都俾到錢
淨番 7 隻
用 CODE 唔駛用支付寶俾錢
拎佢個 CODE 可以用 VISA / MASTER
最後 2 隻
刺客玩玩下又唔錯Greek
重覆性極高但當行下街睇風景學下地方名幾好
同埋可以當戰士咁沖入去鳩砍
同蘇拉格底瘋狂對話
賣晒
Odyssey 算最好玩果隻架喇
我最後一隻爆到既ubi game已經係far cry 6
自由軍團好後悔買左
刺客起源一入game見到個ui已經唔想玩
芬尼克斯又係玩左20分鐘就del左
Ubi d game好難堅持到爆機
Division以前嘅games都還好
之後就開始轉造刷裝rpg
仲要每隻都幾十個鐘
好噁心重複任務
先按升級$79 再redeem 三年金會員code
原本玩過看門狗1同2都覺得好正
自由軍團等特價先入手都覺得後悔
主線散到好似冇主線咁,連主角冇埋
又要周街搵路人加入先玩到落去
無睇post又賣曬.
AI夢境檔案10月1就下架
未玩快啲玩 幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞