samsung fold4/ zlip4 集中討論區

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
有得試再算 無港行咩教假
試過,但一打個部機就頂起咗
去搵包膠果啲師父搞應該好啲
3m磨砂膠紙
係咪隨便一塊都ok? 驚佢突起
用緊ip12, 連一大堆 applw watch, air tag, mag safe 電, icloud, apple music... Etc

有無理由可以說服我轉 fold 4
如果$唔係問題,可以出
睇片爽好多
係邊到出機好
三叔?豐澤?定price.com啲街鋪好
求救
我係 12 pro max
黎緊星期四出機(今日咁岩佢話賣晒)

部iphone會keep 一排先賣走佢 (應該) 驚銀行果啲密碼唔記得 (慣左用face ID)
Apple Music有Android版
唔會分割到,雙修慢慢換啦。
利:雙修
唔會突起但會開唔哂 我仲搵緊開得哂個d 睇左好多都冇講打開個時開唔開得哂個內mon
有需要咩
冇嘢取代到 10x 長焦
唔通買一粒 RX100 VII / a6600 返嚟咩
打錯一粒
一部
識玩

屌點解我果個模擬器咁柒
轉會fold4留名
有咩an app是必備
好聽D講就apple生態 唔好聽真係變左圈養咁

你唔試唔知邊樣適合自己 先都肯定70%既人apple已經夠用仲要係唔值咁貴(正如IPhone 8既機同IPhone 14用落真係無咩實用性既進步 系統功能都一鳩樣

而an機唔同平台唔多唔少可以共通 想轉咩機就咩機
但你成推Apple 野真係難搞 真係學巴打咁講 雙修lor

我都係雙修 除左手機(IPhone 7之後頂唔順)大把apple野 但主系統放係an 到 有用iCloud 但只for系統backup 成個彈性即時大曬

一樣用到流暢簡潔既ios系統同時文件同實務野有an機處理(破解付費app又任dl) 真係大把野玩

an機單係玩摺機玩鏡頭都已經年年都感受緊科技既進步

唔係淨係咩cpu快左 a14/15/16呢d對用家日常用落無大感覺既野(仲成埋日出埋D舊野4800萬像素真係笑死人)
題外話:當年係icloud轉返D重要野出黎真係惡夢真係煩到嘔)
😴眼瞓 打到1999又錯字 總之就係試左先 唔岩咪比老母
ching呢個app要邊到download
有相熟老闆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞