samsung fold4/ zlip4 集中討論區

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
所以點都應該有1部後備機
我有後備機 但好煩 又要backup 又盛 唔識講 頭都痛埋
可能諗住借部a仔俾我 如果係借a仔俾我 我會屌柒佢我拎返ip用唔好撚過你部a仔?
而家好似登記得返一年 佢會照送
想問吓,samsung 雲端點樣淨係backup samsung pay個八達通?
因為我其他嘢都用google backup,唔洗用samsung
等你用後感,見到smt嘅Android 旗艦機都有折扣
都想出返部出比屋企人
我果陣係專門店買佢幫我痴埋
我條女果部前排撞一撞個mon有閃 你最好 好好補保護佢 唔係隻mon真係唔com玩
聽日準備上去live俾大家睇下samsung佢地點講
開住live可能當你上賓
想去專門店玩野 佢sell緊果時係佢隔離開內mon問佢點算
咁又唔好 都未知佢點處理 可能好積極即刻換新俾你tim呀
阿之阿佐即開live
真係好耐冇用samsung 一年換一部電話 唔好話一年 一個月都咁真67
唔好彩啫 我用咁耐smartphone唔好話三叔 就算大陸機都未壞過
touch wood
應該係我黑手
少用筆, 又想買支s pen fold edition玩玩
其實多唔多人會買埋支筆
想請教下secure folder 可唔可以再開folder 裝app?
冇事一蚊都唔洗俾 問埋samsung care個紀錄 bug問題

係要擺低5-7天 借左部note10用 佢話我部機好新淨

我登記左,寫左琴日既日期,之後佢俾E-mail 我,話我已經過左登記期,跟手就有條link 俾我,叫我重新登記一次,一入到去揀日期個度話我已經超過購買十四日,但我跟住佢步驟,一路去到揀禮品個度,個個位就可以揀得返2年care+。 Thx 師兄
佢今日SD msg 叫我等件 屌佢老母打上去問 話冇資料 要問維修部同事 online cs 重搞笑 叫我自己打上去問即時發火屌7佢 你叫個客自己follow up個case?
朗豪坊要整咁多日
而家預定日期10月14號 冇人打黎講 一個爛鳩SMs 等通知啦柒頭
叫左你去CWB, 少好多人,整都快D
因為近我鋪頭 同埋近女朋友去拎
咁只有等

朗豪坊你上去是咪好多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞