samsung fold4/ zlip4 集中討論區

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
睇評論全世界ifan同連登仔都一樣
當應用上速度相當 猛咁叫試下掃畫面
想問下仲可唔可以用s pen 搖控影相?
S Pen Pro

S Pen 書寫、遠端及手勢控制、尋找 Pen、跨裝置切換
Air Actions(遠端操控)僅可用於具備 One UI 3.1 或以上版本的 Galaxy Z Fold3,Z Fold4,Galaxy S21 Ultra,Galaxy Note 10/10 +/20/20 Ultra,Galaxy Tab S6/S7+/S7 FE。
請善用安全資料夾
可以用唔同GOOGLE AC
可以雙開所有APP
帶套

音量位冇得包住花左
pro先得
跟套果枝唔得

用緊 Spigen 呢隻case, 完全保護 仲可放埋筆 超滿意
好似好肥
唔覺
講起Trade in 優惠
我就官網買
報價收舊機$2900+1500
買完機拎左部機後 ,拎部舊機出去交
現場話收$550+1500
即刻掉頭走
我都覺好大舊
網上填果陣有冇剔花左果啲?
你果部咩機?我拎11promax去trade,機身有崩,mon就現場撕mon貼先知有條痕仔,比網上報價減多$300
一樣11 pro max
我去九龍灣度trade,上網報價$2500,最後check mon有痕就$2200有無話你部機咩事定搞錯
我用埋多開app,試過 一開4最多,一粒鐘用左30%電

Fold 4同Fold 3我睇落係拍片4k同8k分別 同埋CPU upgrade左
我雙修14pro max諗緊出部Fold 3黎開工用
主要睇下圖 畫下野 係咪都夠砌?
屌佢無用寫email去韓國ceo mailbox就有用之前有巴打唔知咩事幾日無人理佢,寫完第2日就有專人打比佢
係 佢地都話有samsung 直屬投訴部會聯絡我星期三冇人打黎就email俾佢地ceo
有冇人明點解香港flip 唔支持esim... 而家剩係得1張sim好唔方便
esim太高科技
連iphone都冇
係啦,10x真係成日用,好o岩洗!
痴撚線,我幫佢出埋份糧啦不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞