samsung fold4/ zlip4 集中討論區

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
解決左,唔該哂
邊貼仲有幾張,好鬼貴
Note 20u 心陏陏想換fold4, 想知可唔可以雙開同一隻game
用隱藏資料夾好似得
一d得一d唔得,用google做帳號資料個d game 就好似唔得
我想問下fold 4打機既巴打
其實內Mon個視野打機個視野同一般比係其實睇多左定睇少左
例如LOL 或是其他3D game
想問如果打機 例如手機LOL 或者其實3D game其實係睇會多左野定睇少左野
fold 3 7months
睇game
lol 左右少咗上下多咗 無用
pubg 上下多咗左右少咗 好有用
但所有app都有得較比例
我fold3用咗十一個月 無起泡
睇game, 好多game都會爽皮好多,clash royale之類本身隻game就限咗比例就會唔好
無samsungcare+換貼都唔算貴
Lol 你要自訂個比例 左右視野會細左 如果full screen 既話
Flip4 bespoke edition 希望香港有份

有我即買
完全唔建議用連鏈鉸 case,我 zfold 3 就係用呢 d case ,最後個鉸位入塵整花哂條邊
真係用就痴鉸位貼,嫌貼左部機攤唔平就痴普通膠紙(我而家部 zfold4 都係咁)
你單手開倒部機先講單手用內 mon 啦
咁即係你有另一隻手督 mon 啦
問咁多去舖頭試咪得
fold3果陣好似150蚊
普通膠紙可以攤得平部機?想問下邊隻
ching 有冇樣睇睇
same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞