[KPOP] K-POP 2022討論區 (48)

1001 回覆
1 Like 27 Dislike
我前面咪講咗係首日冇買,又冇話之後冇買,24小時後個個團都買㗎啦
2022仲討論買views

失蹤人口
大賞男團輕鬆啦
宝宝
Stray Kids
Ateez今年隻碟勁高汁
平時見膝頭瘀會搽粉遮遮佢
呢個似完全唔遮
drop view係youtube清理重覆stream
首日唔買view 唔代表之後唔買
twice首週views日播放量 26/8 13408906 27/8 13551845 28/8 6203650 29/8 10.246.619 30/8 3.039.341 31/8 3.263.996 1/9 1.941.021
一睇就知買硬
首先次日高過首日已經奇怪 因為首日通常係播放量最高個日 歌啱啱出 fan會打哂雞血落力沖 路人會因為新歌出左而去睇 第二日就會打哂拆 所以正常黎講次日一定低過首日(特殊例子 momoland 首bboom bboom )
當然你會話因為首日tracking唔夠24小時
twice full 24小時 talk that talk view係16m 1.5m like
但第三日跌到6m 第四日反彈到10m 第五日插到3m
絕對有水份
買view雖則可恥
但買左唔認仲要堅持由xxx開始無買嘅你
真係好柒
好多團都無買的!
勁flop啦今年
一位都無啊撞天團

Sm仆街公司

King and Queen💖
同隔籬對雀一模一樣
咩節目
唔知jyp做乜撚 好極端 以前miss a太捧秀智就到twice嗰陣頭五年都零個人資源 twice俾人話冇實力就出團有實力但其他concept乜乜柒柒都跟唔上嘅
簡直天作之合
Jennie未來仲會唔會唱返Bitch 哪撚 Solo
JYP有樣野最成功
就係唔會將TWICE變miss A人氣懸殊
所以依家續咗約陸續俾TWICE個人資源
sm紅個啲下下買幾千萬views 癲到
韓國人睇melon榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞